Предложете ми някой бестселър

staf

Registered
По възможност трилър или исторически.В момента се чудя коя книга да започна и не мога да си избера.

Предлагам "Български хроники" на Стефан Цанев - бестселър за лятото на историческа тема. Макар че е доста дебеличка книга, я прочетох на екс. Наистина е увлекателна: любопитни факти, драматизация на исторически сюжети и много емоция.

staf каза:
По възможност трилър или исторически.В момента се чудя коя книга да започна и не мога да си избера.

Моите любими.
"Цар плъх" или "Шогун" и двете са исторически.
Реални събития ( е малко украсени).

Друга книга която много ми хареса е "Знахар".
Не може да се определи като историческа или трилър но ми е любима.

Последният бестселър,който четок е прословутата книга,която я забраняваха отнезнам си вече къде "Шифара на Леонардо"
Фантастична,определено,но е много увлекателен трилър.
Аз не съм фен по книгите,но тази определено ми хареса и я изядох за една седмица.
Вмомента се продава за 10лв по кницарниците.
Дано ти то хареса :?:

"Шогун" класика :twisted:

Ако ти се занимава прочети „Шестото клеймо” много по добра е от „Шифърът на Леонардо”. Няма да съжаляваш.Жалко е, че няма заснет филм по книгата.

Шестото клеймо
Древно тайно братство възкръсва от забравата с ужасяваща мощ!

Борбата между наука и религия се превръща във война!

ВЕНДЕТА
Най-могъщата секретна организация, - илюминати - съществувала на Земята, изплува от мрака, за да изпълни заключителната фаза от легендарната си вендета срещу най-омразния си враг - Католическата църква.

ТАЙНСТВЕН СИМВОЛ
жигосан върху гърдите на убит физик, дава знак за появата на демонична сила, която жадува реванш.

НОВО ОРЪЖИЕ
с опустошителна мощ е заложено в самото сърце на Ватикана. Специалистът по древни символи Робърт Лангдън предприема крайно рискован воайаж през тайни крипти и опасни катакомби, за да открие четиривековен път от древни символи, който го отвежда към забравено илюминатско скривалище, където го очаква една мрачна истина.

“Интригуващ, находчив и изключително напрегнат роман.”
Матю Райли

Back
Горе