Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Единична стая (без климатик) 29 лв.
Двойна стая (без климатик) 39 лв.
Тройна стая (без климатик) 56 лв.
Единична стая (с климатик) 37 лв.
Двойна стая (с климатик) 45 лв.
Тройна стая (с климатик) 56 лв.
Местоположение: Хотелски комплекс „Сорбона“ e отворен е за своите гости през цялата година. Намира се в кв. „Левски“ на около 2 км. от централната част на града и на 6 км. от плажната ивица. Има удобни транспортни връзки към централната част на града и жп-гарата, а международното летище „Варна“ е на 8 км. Хотелът е в близост до Техническия университет и втори корпус на Икономическия университет.
Аз съм задочно, КСТ, 2-ри курс.TryMe каза:И аз уча в ТУ-ВарнаКаква специалност и курс си ?
И двете ми харесват за сега, утре ще говорим с колегите къде ще отседнем.
IzKuFeLiQqQqQ каза:Стефане, ти с какво си в ТУ-то? Щот по принцип КСТ и СИТ(особено СИТ) бая ми допадат от което съм гледам в БГ(аз оглеждам и за навънка нещо). Пък за ТУ-то нали съм Варненец, ако не стане за навънка, бегам там...тамън ми е на близо![]()
Бтв като додиш някой weekend може се съберем туристите дет сме във ВарнаТо аз съм се виждал само с shterev и fakeheal май...
IzKuFeLiQqQqQ каза:Стефане, ти с какво си в ТУ-то? Щот по принцип КСТ и СИТ(особено СИТ) бая ми допадат от което съм гледам в БГ(аз оглеждам и за навънка нещо). Пък за ТУ-то нали съм Варненец, ако не стане за навънка, бегам там...тамън ми е на близо![]()
Бтв като додиш някой weekend може се съберем туристите дет сме във ВарнаТо аз съм се виждал само с shterev и fakeheal май...
То и в СИТ има hardware. Само че всички дето са писали СИТ миналата година сега ги гледам на лекциите. Всичките са зубъри и познай какви програми пишатIzKuFeLiQqQqQ каза:Е аз съм повече са СИТ-а... аз съм по софтуерно ориентиранHardware ми е hard занимание
С 2 леви ръце съм кво очакваш xDDD