Предложете ми хотел във Варна

TryMe

Registered
Предложете ми евтин хотел във Варна, по възможност да не е към Владиславово :D Предпочитам да е към квартал Левски.

Не търся лукс!

Благодаря предварително. Очаквам мнения.

Не знам какво разбираш под евтин но погледни този:
http://www.visitbulgaria.net/bg/varna/hotels/sorbona_hotel.html

Единична стая (без климатик) 29 лв.
Двойна стая (без климатик) 39 лв.
Тройна стая (без климатик) 56 лв.
Единична стая (с климатик) 37 лв.
Двойна стая (с климатик) 45 лв.
Тройна стая (с климатик) 56 лв.

Местоположение: Хотелски комплекс „Сорбона“ e отворен е за своите гости през цялата година. Намира се в кв. „Левски“ на около 2 км. от централната част на града и на 6 км. от плажната ивица. Има удобни транспортни връзки към централната част на града и жп-гарата, а международното летище „Варна“ е на 8 км. Хотелът е в близост до Техническия университет и втори корпус на Икономическия университет.

Нали съм студент у ТУ Варна, та две години отсядам в комплекс „Дубровник“. Условията не са лукс, но като цяло е добре—аз поне съм доволен. Намира се до общежитията на ТУ.
http://www.dubrovnikbg.com/

И аз уча в ТУ-Варна :D Каква специалност и курс си ?

И двете ми харесват за сега, утре ще говорим с колегите къде ще отседнем.

TryMe каза:
И аз уча в ТУ-Варна :D Каква специалност и курс си ?

И двете ми харесват за сега, утре ще говорим с колегите къде ще отседнем.
Аз съм задочно, КСТ, 2-ри курс.

Стефане, ти с какво си в ТУ-то? Щот по принцип КСТ и СИТ(особено СИТ) бая ми допадат от което съм гледам в БГ(аз оглеждам и за навънка нещо). Пък за ТУ-то нали съм Варненец, ако не стане за навънка, бегам там...тамън ми е на близо :D

Бтв като додиш някой weekend може се съберем туристите дет сме във Варна :P То аз съм се виждал само с shterev и fakeheal май...

IzKuFeLiQqQqQ каза:
Стефане, ти с какво си в ТУ-то? Щот по принцип КСТ и СИТ(особено СИТ) бая ми допадат от което съм гледам в БГ(аз оглеждам и за навънка нещо). Пък за ТУ-то нали съм Варненец, ако не стане за навънка, бегам там...тамън ми е на близо :D

Бтв като додиш някой weekend може се съберем туристите дет сме във Варна :P То аз съм се виждал само с shterev и fakeheal май...

Другата седмица съм по Варна, че имам работа из ТУ .. нали съм вечния студент и все отлагам дипломната .. та съм се решил сега да завършвам... :D :D

КСТ и СИТ наистина са си доста на ниво ;) Разгледайте по-добре из вестник позвънете можете да си намерите нещо, а ако ще отсядате по-дълго време можете направо да си наемете една стая от общежитията мисля, че се пада по 140 лева на месец за цялата стая.

Edit. Това изглежда доста на оферта и е буквално на пъпа на Варна :)

IzKuFeLiQqQqQ каза:

С Електроника съм. Иначе от КСТ и СИТ предпочитам КСТ.

Ами втория семестър като дойда за очните може да се измисли нещо ;) Ама сега по изпити като ходя, едва ли.

@Неграмотен, оферта е наистина, но за жалост ще сме 3-4 човека.

Благодаря за предложенията!

В Сорбона съм отсядал преди 4 години, но не беше лош и също така цената му беше достъпна.

Е аз съм повече са СИТ-а... аз съм по софтуерно ориентиран :D Hardware ми е hard занимание :D С 2 леви ръце съм кво очакваш xDDD

IzKuFeLiQqQqQ каза:
Е аз съм повече са СИТ-а... аз съм по софтуерно ориентиран :D Hardware ми е hard занимание :D С 2 леви ръце съм кво очакваш xDDD
То и в СИТ има hardware. Само че всички дето са писали СИТ миналата година сега ги гледам на лекциите. Всичките са зубъри и познай какви програми пишат :D

Back
Горе