Предложете ми CMS система

mizarck

Registered
Здравейте,
Започнах работа по сайт за онлайн правене на сайт (инсталиране на CMS система)
значи системата трябва да е малка като разбер
до сега съм проверил няколко CMS системи и не ми вършат работа
ето ги и тях:
Joomla - 11.1MB
e107 - 7.68MB
mkportal - 5.18MB
phpfusion - 4.82MB

моля ви предложете ми някаква CMS система която до не е толкова голяма като размер защото нямам много голямо дисково пространство

Благодаря предварително

NetCutter каза:
php-nuke
Mambo

php-nuke - много лесно се ввиза паролата на който и ще да е

mambo - ще видя но мисля че за нея има много малко скинове и модове

10x

моляте после дай пример как става че така и не разбрах просто незнам какво да садаржа в кода или пиши на лс моляте :oops: :cry: :( :roll:
а ако искаш CMS еися ште ги кача и ще ти дам линка

Избрьх си Joomla за проекта
но имам един въпрос
Въпроса
понеже изтеглих всички скинове от сайта на joomla и само скиновете са 20MB и искам малко да посмаля информацията
та има ли някакав начин скиновете да са в една главна папка от кадето всички Joomli да ги зимат а не в всяка joomla да са шаблоните и да ми заемат огроммно място

Благодаря предварително

mizarck каза:
но имам един въпрос
Въпроса
понеже изтеглих всички скинове от сайта на joomla и само скиновете са 20MB и искам малко да посмаля информацията
та има ли някакав начин скиновете да са в една главна папка от кадето всички Joomli да ги зимат а не в всяка joomla да са шаблоните и да ми заемат огроммно място

Благодаря предварително
питаи админ той нали прави хост форумите да са с едни и сащи файлове
а отностно за моя вапрос ще ме хелпнеш ли

mizarck каза:
но имам един въпрос
Въпроса

Благодаря предварително

Аз нищо неможах да свана от това което искаш да направиш с тия скинове(теми).
иначе за съпорт на joomla, най-добре е да питаш тук http://forum.joomla-bg.com

Ако разясниш по рабираемо какво искаш тончно да постинеш и да направиш, аз също мога да ти помогна за joomla.

Face

вече реших 1 от 4 проблема но все пак ще ти кажа
значи даден потребител като се регистрира
1. един скрипт разархивира едно рарче с joomlata (не разрешено - скрипта нейска да бачка)
2. създава се база данни с пройзволно име за да може да работи системата (неразрешен - нз как се създава база данни с скрипт)
3. създавасе субдомейн с имото с което се е регнал потребителя (неразрешен - нз от каде може да се създада съб домейн освен от cpanela)
4. скиновете и модовете трябва да са на едно място за да се пести пространство (разрешен - на всички скинова преправих картинките и другите глупости с точен URL адрес и в самите joomli има само папки и един инкекс кадето се инклудва този в опщата пакпка)

е това трябва да прави скрипта но някой неща са ми неясни и немога да ги направа

Back
Горе