Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз съм тийнейджър и страшно много бих се зарадвал на определен тип книги.boby_29 каза:Кой уважаващ себеси тийнейджър би харесал книга?
Подари някое телефонче или нещо такова..
boby_29 каза:Кой уважаващ себеси тийнейджър би харесал книга?
Dizasterr каза:Според мен плюшената играчка е добър вариант, но не при всички.
Не само за програмисти.Dizasterr каза:Ренегат е прав. Да предположим, че се занимаваш с някакъв език. Няма ли да ти хареса, ако ти подарят някоя хубава книга за този език от която можеш да научиш много.
Да...само дето на теб са ти я подарили като си бил на 1...K0ceTo каза:Зависи от финансите, ако ще говорим за банални подаръци на които всеки ще се зарадва най-добре някоя сребърна гривничка. Но зависи от вкуса на момичето. На шестнайсет години все още има достатъчно лигавщина в себе си за да се зарадва на нещо плюшено, но в никакъв случай не някоя огромна играчка. Ще бъде прекалено.
Като стана дума, ренегат, аз имам една подарена плюшена играчка, един огромен плюшен лъв од първия ми рожден ден![]()
Подари "Червено и Черно" и този на които я подаряваш няма да ти се зарадва особено ... гарантирам !K0ceTo каза:boby_29 каза:Кой уважаващ себеси тийнейджър би харесал книга?
Аз само книги подарявам, от както се помня и до днес какъвто и да е поводът винаги подаръкът е книга... е почти винаги де, ама в повечето случаи
![]()
Английският не е ли език ?renegat96 каза:Не само за програмисти.Dizasterr каза:Ренегат е прав. Да предположим, че се занимаваш с някакъв език. Няма ли да ти хареса, ако ти подарят някоя хубава книга за този език от която можеш да научиш много.
...
Аз имах предвид @renegat96 защото той явно си помисли че става въпрос за книга за програмиране, а не само в програмирането има езици ...Dizasterr каза:Не съм казал това. Написах пример. Каквато и да е книга.