Предложете новогодишен подарък.

Предложението на debian би се харесало на всички момичета.
Но има някои, които биха харесали повече книга или нещо подобно.
Зависи от нея.
Прецени какво би и харесало и тогава купувай ;)

Кой уважаващ себеси тийнейджър би харесал книга?

Подари някое телефонче или нещо такова..

boby_29 каза:

Аз съм тийнейджър и страшно много бих се зарадвал на определен тип книги.
Гаджето ми иска от техните биография на металика за нова година.

Защо да не иска книга ?

Ренегат е прав. Да предположим, че се занимаваш с някакъв език. Няма ли да ти хареса, ако ти подарят някоя хубава книга за този език от която можеш да научиш много.

boby_29 каза:

Аз само книги подарявам :D, от както се помня и до днес какъвто и да е поводът винаги подаръкът е книга... е почти винаги де, ама в повечето случаи ;)

Dizasterr каза:
Ренегат е прав. Да предположим, че се занимаваш с някакъв език. Няма ли да ти хареса, ако ти подарят някоя хубава книга за този език от която можеш да научиш много.
Не само за програмисти.
Ако харесва някакви романи например.
Приключенски, криминалета или сега модерните като Здрач, Мрак, Мрък, Млък или там както беше :D

Освен тва книгите са милиарди пъти по-полезни от някой плюшеняк. (хм...сетих се че и на мен един път ми подариха такова :shock: кой би подарил плюшка на момче!? ) :D

Зависи от финансите, ако ще говорим за банални подаръци на които всеки ще се зарадва най-добре някоя сребърна гривничка. Но зависи от вкуса на момичето. На шестнайсет години все още има достатъчно лигавщина в себе си за да се зарадва на нещо плюшено, но в никакъв случай не някоя огромна играчка. Ще бъде прекалено.

Като стана дума, ренегат, аз имам една подарена плюшена играчка, един огромен плюшен лъв од първия ми рожден ден :D

K0ceTo каза:
Зависи от финансите, ако ще говорим за банални подаръци на които всеки ще се зарадва най-добре някоя сребърна гривничка. Но зависи от вкуса на момичето. На шестнайсет години все още има достатъчно лигавщина в себе си за да се зарадва на нещо плюшено, но в никакъв случай не някоя огромна играчка. Ще бъде прекалено.

Като стана дума, ренегат, аз имам една подарена плюшена играчка, един огромен плюшен лъв од първия ми рожден ден :D
Да...само дето на теб са ти я подарили като си бил на 1...
Тва беше тази пролет :D
Вече бях навършил 13...
Май има разлика :D

K0ceTo каза:
boby_29 каза:

Аз само книги подарявам :D, от както се помня и до днес какъвто и да е поводът винаги подаръкът е книга... е почти винаги де, ама в повечето случаи ;)
Подари "Червено и Черно" и този на които я подаряваш няма да ти се зарадва особено ... гарантирам !
renegat96 каза:
Dizasterr каза:
Не само за програмисти.
...
Английският не е ли език ?
@boby_29
Стига се излага с телефонче ... в САЩ на 16 могат кола да карат ... нека бъде поне някаква лада :?:

Dizasterr каза:
Не съм казал това. Написах пример. Каквато и да е книга.
Аз имах предвид @renegat96 защото той явно си помисли че става въпрос за книга за програмиране, а не само в програмирането има езици ...

Ти толкова ли не я познаваш, че незнаеш какво харесва? Най - лесно е да отбиеш номера с някаква лигава плюшка. Като знаеш какво точно би и се харесало на нея, а не просто на момиче на 16 би я зарадвал много повече. :?:

Back
Горе