Предложете някой филм

anival

Registered
Здравейте може ли да ми предложите някой филм или да е готина комедия нещо като euro trip road trip или нещо яко веселко или някое екшънче меленце или нещо като Half Past Dead сега го гледах и ме нарадва :wink:

Гледахме го с 1 приятел не целия но знам какво имаш предвид други предложения :roll:

Това е яка комедия :)
1ac21674e494e294c59ba68a1e77c2ba.jpg

За филма накратко:
След няколко години прекарани в затвора, неотдавна освободен под гаранция, висок три фута крадец на скъпоценни камъни, Калвин Симс решава, че време е да се оттегли от света на престъпленията, като преди това ще направи най-големия си удар. Прочут гангстерски бос предлага на Калвин и неговия партньор, 100 000 щатски долара, за да откраднат прочутия “Диамант Кралица”. И понеже има слабо място в охранителната система на бижутерийния магазин, Калвин решава, че всичко е детска игра. Но нещата не се развиват по очаквания за тях начин, и Калвин е принуден да хвърли скъпоценния камък в чантата на Ванеса Едуардс (Кери Уошингтън). Ванеса и нейният съпруг Дарил (Шон Уейънс), които живеят в предградията на Чикаго, въобще не подозират, че са станали съучастници в престъпление.

Гледал съм го тоя дребосъка как искаше да соче и като дойде оная огромната горкият малък ^^ И накрая на филма ме накефи с това бебешкото 8)

Лично на мен много ми хареса филма Primeval ,мисля че се превежда първичен.

iwanov каза:
User Rating: 2.6/10 (1,569 votes) това пише в imbd-то доверявам му се ^^ това да не е като The Hills Have Eyes нещо хорорче или нещо подобно? :roll:

iwanov каза:
Лол наскоро го гледах .. :)
Деба и крокодила.. :)

Това може да е супер.. :D
Ама съм на трафик .. :(
Ама пък нета ми е бъгнал и секи месец едно и също :D

Back
Горе