Предопреждения в форума

gotiniq9084

Registered
Здравейте, исках да ви попитам знаете ли как да слагам предупреждения на даден потребител в форума. Като злоопотребява, пцува, обижда и не спазва правилата. Виждал съм в сайтове има такива случаи като потребителя не спазва правилата модераторите и администраторите да му слагат предопреждения до 3-ри предопреждения настъпва бан !

Под мнението на всеки потребител имаш иконки в дясно. Тази която е за предупрежденията наподобява знака за забрана на паркиране, само че е по-малък. След като се натисне се зарежда проьорец и администратора пише предупреждението. След това може да го преглежда от модераторския панел всеки път, когато пожелае.

А екстра пич благодаря ти стана, но знаеш ли как да се появяват предопрежденията под автора като се разглежда тема ?

Не те се визуализират в менюто ти на модерфаторския панел- Настройки -Предупреждения. За да ги виждаш под поста на потребителя е нужно някой да ти напише код за него. :)

Защото съм виждал в 1-ин сайт (няма да го споменавам) имаше под всеки автор допълнително поле с предопреждения на някои потребители пишеше предопреждения: 0 на някои предопреждения: 1 или предопреждения: 2 и само това ми трябва. Ако някои се пак знае кода нека го споредли :)

Би трябвало да го потърсиш, аз не знам. Лично на мен това не ми върши работа. По-лесния начин е да създадеш група "Лош потребител" и да местиш там всеки, който според теб нещо прави лошо във форума.

Back
Горе