Представяне:The Big Battle (Уеб Игра)

HunteR

Super Moderator
Ето я и "новата" The Big Battle!
http://the-big-battle.freehostia.com/

Очаквам мнения, критики, предложения и т.н. ;)

Пп дизайна не е мой! :roll:

не ми харесва ... съжелявам ,че го казвам !

Доводите ми защо не ми харесва:

- булфлеет същото е с изключението ,че те са го направили по-хубаво...

Според мен измисли някакъв нов тип игра ,но идеята да си е твоя ... и с почети същите скриптове ще постигнеш мн ;)

Успех ти желая :?: :?: :?:

няма нищо в нея просто е празна по някакъв странен начин
пп бараката струва повече от склада
от къде си взел скриптовете?

Мерси за изкрените отговори.
Скриптовете са от този сайт, не всички де :) Просто съм си помагал.

Иначе не можах да измисля друга тип игра :? Мислих, мислих и не можах да се сетя и реших да е такава :wink:
За сега наистина е тъпа все пак още не е готова, но мисля, че може да се развие, а ако не ще измисля някакав друг тип игра :)

Дизайна няма нищо общо с тематиката на играта .
Има още много да се работи .
горе/долу кефи.

HunteR каза:
Скриптовете са от този сайт, не всички де
е тогова браво щом си я правил сам от нищото аз дори не искам да си представям да почвам така макар че искам

Какво ще кажете вече за играта :)
С нов дизайн е отново не съм го правил аз, а е свален, но не мисля че това ще пречи ;)
Вече има нов замисъл ще е с Ери.
Почвате от 1-ва ера тогава започвате със стрелци и по-слаби единици най-голямата ера, до която може да достигнете е 4-та!
Тогава вече ще имате и Атомни и т.н. ;)
--> http://the-big-battle.hit.bg/

човек в freehostia няма да стане за такава игра сожи си я на компа по 1.50лв месец ще пенатовариш съвара им и щи делнат ацц мойто го делнха заради това ся си правя сайта на ново

Да просто я пускам да я видите и да си кажете мнението :)
Тя не е готова на пълно след като стане ще му мисля за хост и домейн ;)

На мен лично супер много ми харесва! Браво HunteR продължавай в същия дух :)

тези малки букви в червено направо ми бъркат в очите,земи ги ложи оранжево дето имаш на бутона, мн по добре ще стане

незнам дали си забелявал но този хост има трафик ... Ако се посещава редовно гориш ...

mn_dolen каза:
незнам дали си забелявал но този хост има трафик ... Ако се посещава редовно гориш ...
Да това го знам и като стане готова играта хоста ще бъде сменен и ще бъде купен домейн ;)

Back
Горе