Предупреждение преди да поставиш първите си 10 мнения

Admin

Registered
Windboy каза:
Искам да попитам как да сложа това предоприждение което го има тука във форума преди да поставиш първите си 10 мнения :)

Незнaм дали има готов мод.
Този аз го писах, защото не ми се търсеше.

Та ето какво направих.

Влизаш в /forum/includes/page_header.php и намираш следните
редове.

Код:
header ('Expires: 0');
header ('Pragma: no-cache');

след тях пишеш следното:
if ( $userdata['session_logged_in'] )
{

//ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ НОВИТЕ
if ($userdata['user_posts'] < 10 )
{

$preduprezdenie="
<tr>
<td colspan=9> <span class=gensmall>
<font color=#ff0000>
<a href=http://web-tourist.net/forum/faq.php#0 target=_blank> Правила</a> <br/>
Вие сте нов потребител и ще виждате това предупреждение до 10-тия пост!
Прочетете внимателно правилата преди да напишете каквото и да е. <br/>
Не пишете заядливи забележки или ненужни коментари.<br/>
За неспазване на правилата следва БАН без предупреждение.<br/></font>
</span></td>
</tr>
";
}
//ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ НОВИТЕ
}



след това отваряш /forum/posting.php/ и намираш нещо от сорта на:

Код:
$template->assign_vars(array(
	'USERNAME' => $username,
	'SUBJECT' => $subject,
	'MESSAGE' => $message,

Някъде след
$template->assign_vars(array(

добавяш :
'PREDUPREZDENIE' => $preduprezdenie,

След това отваряш /forum/templates/твоя темплейт/posting_body.tpl

и намираш редове от сорта на:

Код:
<tr> 
<td colspan="9"> <span class="gensmall"> 
   <input type="text" name="helpbox" size="45" maxlength="100" 
    style="width:450px; font-size:10px" class="helpline" 
    value="{L_STYLES_TIP}" />
  </span>
 </td>
</tr>

след тях пишеш:

{PREDUPREZDENIE}

и си готов.

Ако на някой му проработи да пише урок за мода.
И да не забрави, че да спомене че е писан от web-tourist.net .
 

Cenov

Registered
Стана мерси много :) Искам да попитам вие как си спамите форуми/сайтове без ПЛАТЕНА реклама по ЕФИКТИВЕН начин, защото аз нещо не оспявам :roll:
 

djvato

Registered
каде се появява това предупреждение , че аз го направих неми дава грешки но и това го няма ?
 

Admin

Registered
Windboy каза:
Искам да попитам вие как си спамите форуми/сайтове без ПЛАТЕНА реклама по ЕФИКТИВЕН начин, защото аз нещо не успявам :roll:

Не разбрах въпроса?
 

djvato

Registered
Windboy каза:
Как да си рекламирам форума безплатно и ефиктивно без да слагам досадни банери по целия тмплейт на форума си ..
значи ти да си рекламираш форума без да слагаш банери в твоя ? нещо говориш - май и ти незнаеш какво :D
 

Admin

Registered
Windboy каза:
Как да си рекламирам форума безплатно и ефиктивно без да слагам досадни банери по целия тмплейт на форума си ..

Ми не знам.
Целия този форум е в банери.
Нали виждаш, че няма място вече?

Повечето потребители тук слагат банери в сайтовете си към web-tourist-a.
Това помага най-много от всичко.
 

Admin

Registered
Windboy каза:
Добре дайте някакво предложение каде да сложа малко банери и как :)

Най добре е да ги сложиш в footer-a.

Влизаш в /templates/твоя темплейт/overall_footer.tpl и там добавяш банерите.
Така те ще излязат най-отдолу на форума.
Това е най добрия вариант и може да сложиш безброй банери.
 

Admin

Registered
djvato каза:
Windboy каза:
Как да си рекламирам форума безплатно и ефиктивно без да слагам досадни банери по целия тмплейт на форума си ..
значи ти да си рекламираш форума без да слагаш банери в твоя ? нещо говориш - май и ти незнаеш какво :D


djvato считай се за официално предупреден.
По-принцип веднага слагам бан за такива отговори но ти вече имаш
150 мнения и си позволявам да те предупредя.
Никога (ама никога) повече не засичай потребителя, който задава въпросите.
Досега съм изтрил поне 2 твой такива поста от сорта
"Ама човека ти го дава готово пък ти не можеш да го ползваш".

справка тук:
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=4178

поста е изтрит но още седи като цитат в друго мнение.

Прочети това:
http://www.web-tourist.net/forum/faq.php#0


Трябваше да го прочетеш още с влизането си във форума.
 

Homelanz

Registered
Е добре де аз правя всичко става но те са 1 по друго банерите в средата а аз искам да го направя само първото да е отгоре а другито под него на 1 ред а те всичките 1 по друго айде някой да ми каж как да го направя????
 

Admin

Registered
Homelanz каза:
Е добре де аз правя всичко става но те са 1 по друго банерите в средата а аз искам да го направя само първото да е отгоре а другито под него на 1 ред а те всичките 1 по друго айде някой да ми каж как да го направя????

Нищо не се разбира.
 

Smirnoff

Registered
admin каза:
Homelanz каза:
Е добре де аз правя всичко става но те са 1 по друго банерите в средата а аз искам да го направя само първото да е отгоре а другито под него на 1 ред а те всичките 1 по друго айде някой да ми каж как да го направя????

Нищо не се разбира.

Мисля, че иска да каже един банер да има отгоре
а отдоло да са останалите на един ред под него.
В такъв случай сложи банера който искаш да е
отгоре след него напиши <br> и после
нареди след това останалите банери. :)
 

Горе