F Frik Registered 8 Юни 2007 #1 когато се опитам да премахна вече съществуващ темплей ми изписва само: Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist и не го премахва!? Как да ги изтривам...?
когато се опитам да премахна вече съществуващ темплей ми изписва само: Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist и не го премахва!? Как да ги изтривам...?
J jooorooo Registered 8 Юни 2007 #2 ми този файл, admin/confirm_body.tpl ти го намя, намери си един и си го сложи и ще работи :shock:
F Frik Registered 8 Юни 2007 #3 jooorooo каза: ми този файл, admin/confirm_body.tpl ти го намя, намери си един и си го сложи и ще работи :shock: Увеличете... Да, но файла си е там и несъм го барал...
jooorooo каза: ми този файл, admin/confirm_body.tpl ти го намя, намери си един и си го сложи и ще работи :shock: Увеличете... Да, но файла си е там и несъм го барал...
R renegat96 Registered 8 Юни 2007 #4 Frik каза: jooorooo каза: ми този файл, admin/confirm_body.tpl ти го намя, намери си един и си го сложи и ще работи :shock: Увеличете... Да, но файла си е там и несъм го барал... Увеличете... тоя файл трябва да седи тук templates/тепмлейта с който си в момента/admin/confirm_body.tpl
Frik каза: jooorooo каза: ми този файл, admin/confirm_body.tpl ти го намя, намери си един и си го сложи и ще работи :shock: Увеличете... Да, но файла си е там и несъм го барал... Увеличете... тоя файл трябва да седи тук templates/тепмлейта с който си в момента/admin/confirm_body.tpl