S shukri_93 Registered 7 Април 2009 #1 Здравейте! Можете ли да ми кажете как това да го преместя малко по наляво така, че да е в средата.Този портал е правен с mkportal.Незнам дали с html,css или нещо друго дали ще се направи. Благодаря!
Здравейте! Можете ли да ми кажете как това да го преместя малко по наляво така, че да е в средата.Този портал е правен с mkportal.Незнам дали с html,css или нещо друго дали ще се направи. Благодаря!
0 088777_ Registered 7 Април 2009 #2 <div align="left (за да е на ляво), center(за да е по средата), right(за да е там където е в момента)">menu</div> => <div align="left">menu</div> <div align="center">menu</div> <div align="right">menu</div>
<div align="left (за да е на ляво), center(за да е по средата), right(за да е там където е в момента)">menu</div> => <div align="left">menu</div> <div align="center">menu</div> <div align="right">menu</div>
S shukri_93 Registered 7 Април 2009 #5 Проблема е че не знам каде е този код. За това съм дал път към портала да видите