Премятане на базата данни

boby_29

Registered
здравейте в момента трябва да прехвърлям базата данни на IPB от SuperHosting на сървара на една по-малка компания.. обаче като преместих всичко и определени работи ми излизат като въпросчета (???????)
Въпроса ми е какво да направя, за да не се получава това.

Като за начало си провери какъв енкодинг ползваш на superhosting и какъв ползваш на новото място. основния проблем с тези въпроси идва от там.

Ти си със същия проблем като на @jefriii в тази тема
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=78790
след като сложиш charset и др глупости я си напиши категориите наново и няма да са ти така...
Или пък вместо Import просто пасте sql във полето за код и така импортни, а не със файла...
Така се оправи той.
Ако не го разбра ето по по-разбран начин:

otvori si faila sas zaqvkite
[18:14:37] vesku[Lion-News.info]: i kopirai celiq sql
[18:14:48] vesku[Lion-News.info]: i go sloji nanovo oba4e ne s import na fail
[18:14:52] vesku[Lion-News.info]: ami sas SQL

:D

Друг вариант е да ползваш програмата SQLyog.

не... през import и paste на SQL-а няма разлика, а ако говорим за преписване на всичко просто няма да стане :!: Абсолютно всичко във форума (категории, постове, рангове..) е с ??????...

Правих какво ли не.. използвах един скрипт който прави backup на DB и след това можеш да възтановиш от него... Инсталирах на localhost.. навсякаде излизат тези въпросчета.. обаче забелях, че във phpmyadmin-а на таблиците с постовете и тн. всичко си е на БГ наистина ми е много важно да оправя това моля някой да ми помогне!

Не съм сигурен дали ти можеш, но ако не, то поне можеш да се поразровиш за Dumper-и, има много и все добри. Няма губене на време, няма загуба на информация ...

Back
Горе