B Bugsy Registered 3 Юли 2009 #1 някой може ли да ми каже как мога да направя този линк index.php?subaction=showfull&id= да стане index.php?op=news&id= ??? става въпрос за Cutenews ;]
някой може ли да ми каже как мога да направя този линк index.php?subaction=showfull&id= да стане index.php?op=news&id= ??? става въпрос за Cutenews ;]
F federer_11 Registered 3 Юли 2009 #2 с mod_rewrite би трябвало да стане, ама питай някой мастър, аз не разбирам от пренаписването на url-и
с mod_rewrite би трябвало да стане, ама питай някой мастър, аз не разбирам от пренаписването на url-и
B Bugsy Registered 3 Юли 2009 #3 и аз знам че с него става ама незнам как ако някой знае да са обажда... +1
A alex95_bg_2 Registered 3 Юли 2009 #4 Може ли да попитам защо тази безмислица? Идеята на mod_rewrite е да прави изчистени адреси И не, не може тови rewrite index.php съществува и ще трябва от него просто да си смениш адреса
Може ли да попитам защо тази безмислица? Идеята на mod_rewrite е да прави изчистени адреси И не, не може тови rewrite index.php съществува и ще трябва от него просто да си смениш адреса
B Bugsy Registered 3 Юли 2009 #7 аз съм го направил index.php?op=.... ама тоя Cutenews е направен така за тва... и аз искам да променя линка на cutenews-а
аз съм го направил index.php?op=.... ама тоя Cutenews е направен така за тва... и аз искам да променя линка на cutenews-а