Препоръка към потребителите на сайта и форума!

xlebabarov

Registered
Не знам как да изкажа колко съм благодарен на Admin. Ще речете - що? Този анонимен, строг човечец, който дава всичко от себе си, само и само да научи такива българи като нас на нещо, което може никога да не разберат!

Започнах в този сайт като тийнейджър и преминах през няколко акаунта, което не е изненада голяма, понеже и в живота ключаря ми е най-добър приятел... 80% от времето тук съм прекарал в пасив мод, за което на този етап искренно съжалявам. Няма да забравя никога Joro, киселото лимонче, което помагаше на всеки дръзнал да се изправи срещу лошия PHP&MySQL код. Той беше топ актив потребител, на който може би винаги благородно ще завиждам тайничко :roll: (Жоре, не ми се обиждай, ако в момента отново си). Без този сайт, в момента не биха съществували стотици безсмислени файлове с функции на компютъра ми; apachefriends никога нямаше да се появи в All Programs таб-а ми на всеки един (15+ вече) мой личен компютър, госпожата ми по икономика щеше все още да записва училищната борсса за стари учебници в една стара тетрадка и да чертае огромни таблици с едни моливи и линии; учителката ми по философия би размятала все още листове с контролни наляво-надясно; училището ми никога нямаше да има този (макар и скромен) уеб сайт; нашите никога не биха организирали така бързо трите си магазина..

Бих продължил списъка, но се страхувам, понеже не знам колко голямо е ограничението на символи на тая пуста форма, а и биологичната ми рекурсия нещо я допомързява, надявам се ме разбирате...

Сега завършвам втората си година в ТУ, за което съм горд, въпреки хилядите негативни коментари от страна на образованието в българските университети. Ние сме красив, силен и талантлив народ, доказателство за това са хилядите потребители на този сайт/форум. Вярно, сред нас има и много лоши герои, като Uroci.net, които, както се пееше в една песен: "и аз мога така-наготово взимаш и отгоре мажеш", крадяха ли крадяха уроци... Аз нищо лошо против разпространяването на уроци нямам - нека хората знаят и се учат, но това никак не бе достойно и доблестно да си припишеш неправомерно създаденото с труд от някой друг за твое! Нищо, да са живи и здрави! За съжаление, не всички приказки завършват щастливо... В реалността злодея винаги оцелява и остава наяден и огромен. Факт е, обаче, че истинските неща си остават истински и никога не губят своята стойност, именно поради което се радвам изключително много, че много нови и млади потребители продължават да избират това място за борба с лош код пред вече немалкото конкуренция. Започна малко да звучи като реклама на прах за пране, а не искам да бъда тролнат в този мой пост, за това може би ще спра...

Тааа стига толкова офтопик. Препоръката ми към потребителите на сайта е да продължават все така да пробват, да се учат и да запомнят, че не винаги парите трябва да са фактор! Бъдете по-малко материалисти, повече борци за точки :?:
 

Горе