Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:?: Е...сега ползвам Мозила но съм най-доволен от опера попринцип...staf каза:Ползвай Опера много съм доволен от нея.
Опера е най-якият браузър винаги съм с него има сумати екстри много ме кефиstaf каза:Темата трябва да е в този раздел !!!
Ползвай Опера много съм доволен от нея.
Ако говориш за IE 7,ще му кажа да не я сваля,щото беха открити дооста дупки,а пък и е в бета :wink:Player_pz каза:IE най-новата версия :wink:
NetScape е много добър базиран е на Mozilla FireFoxmute каза:В началото на web-tourist.net има анкета може да видип какви са резултатите и да съдиш по тях
аз предпочитам firefox
LiRiX каза:NetScape е много добър базиран е на Mozilla FireFoxmute каза:В началото на web-tourist.net има анкета може да видип какви са резултатите и да съдиш по тях
аз предпочитам firefoxима доста екстрички но все пак..
И пак кавзам ако не си пробвал Opera 9 не знаеш какво е браузър![]()
Защото е бета :wink: и само да допъля за тези който са на 8.х, че 9 тата версия е изчистеана от някой банални бъгчетаfena каза:LiRiX каза:NetScape е много добър базиран е на Mozilla FireFoxmute каза:В началото на web-tourist.net има анкета може да видип какви са резултатите и да съдиш по тях
аз предпочитам firefoxима доста екстрички но все пак..
И пак кавзам ако не си пробвал Opera 9 не знаеш какво е браузър![]()
А защо на сайта на опера пише че най-новата версия е 8.5
Аз ти говоря за някой версии-бъгове,човече...БЪГОВЕ със сайтовете!NetCutter каза::shock: Тва че не отваря сайтове го разбирам от тебе :shock:
Аз съм от няколко години с нея и до сега нямам такъв случай :shock:
Би ли ми показал такъв!
Е бъгове бъгове... колко ще саasi_a каза:Аз ти говоря за някой версии-бъгове,човече...БЪГОВЕ със сайтовете!NetCutter каза::shock: Тва че не отваря сайтове го разбирам от тебе :shock:
Аз съм от няколко години с нея и до сега нямам такъв случай :shock:
Би ли ми показал такъв!