Препоръчайте ми антивирусна

crazy_pi4

Registered
Здравейте! След дълги усилия си преинсталирах windows-а. Обаче сега нямам антивирусна. Препоръчайте ми някоя хубава антивирусна, която не натоварва (много), щото компютъра ми не е от най-силните... Та ако може някоя, която не само да не натоварва, ами и да не ми иска след 5 дена някакъв лиценз и не знам си какво... Благодаря!

AVG е добра но antivir е по-добра.
И джете съм ги пробжал и са ОК но AVG тожари. Особено като сканира.

McAfее е най-добрата защото не товари, дори изобщо не се усеща. Много е ефективна и не те пита за нищо, неутрализира всички вируси :wink:
www.mcafee.com

federer_11 каза:
McAfее е най-добрата защото не товари, дори изобщо не се усеща. Много е ефективна и не те пита за нищо, неутрализира всички вируси :wink:
www.mcafee.com

аз ще я пробвам :P

Точно затова не я искам... Ами инсталирах Avira AntiVir и като гледам всичко е наред... мерси Санд!

Наистина, авирата и avg са най-добрия избор :)
Аз на бозата има avg но съм качвал avira и лови доста

Тая пробната антивирусна за незнам си колко време .. като и изтече срока ... ако върнеш датата няма ли да отчете още време ..

Пуснах я и веднага хвана няколко вируса. :) Хуабва е... даже има описание на вирусите.

federer_11 каза:
0u7 каза:

Много товари. Касперски има database със всички вируси, тип, описание и друго инфо
Къф ти е компютъра че НОД32 ти товари.. това е най-добрата антивирусна... смея да твърдя че kaspersky повече товари от нод32

topchokt каза:
federer_11 каза:
0u7 каза:

Много товари. Касперски има database със всички вируси, тип, описание и друго инфо
Къф ти е компютъра че НОД32 ти товари.. това е най-добрата антивирусна... смея да твърдя че kaspersky повече товари от нод32

Винаги си е било така. Касперски товари на макс дето има една дума. Слагай nod32 4.0 има сайтове от които можеш всеки месец да си вземеш потребител и парола и ще я ползваш, все едно е платена. Избягвайте да слагате антивирусни с кракове. После нищо не хващат и се омазва системата.

Back
Горе