Препоръчайте ми мирк

• Автор Автор lud2
  • Начална дата Начална дата

lud2

Registered
Значи айде който е доволен от неговия скрипт да пусне едно линкче или поне да каже как се казва.И не ми давайте обикновената Mirc-a

mIRC Power Pack - mIRC Power Pack 8.00 RC12 Full (13.15 MB)

mIRC Power Pack е безплатен мощен скрипт допълващ функционалността на mIRC. Това не е просто поредния IRC скрипт, а богато разширение на възможностите на вашия IRC клиент. Позволява едновременно свързване към множество IRC сървъри, възможност да съхранявате потребителски профили. Включени са няколко опции за играене на игри по време на чат, има огромно количество конфигурационни настройки, три различни нива на сигурност, поддръжка на огромен брой избрани от вас "бързи клавиши". Имате възможност да си избирате различни визуални скинове и цветови теми, резолюция, шрифтове и други.

roskata каза:
mIRC Power Pack - mIRC Power Pack 8.00 RC12 Full (13.15 MB)

mIRC Power Pack е безплатен мощен скрипт допълващ функционалността на mIRC. Това не е просто поредния IRC скрипт, а богато разширение на възможностите на вашия IRC клиент. Позволява едновременно свързване към множество IRC сървъри, възможност да съхранявате потребителски профили. Включени са няколко опции за играене на игри по време на чат, има огромно количество конфигурационни настройки, три различни нива на сигурност, поддръжка на огромен брой избрани от вас "бързи клавиши". Имате възможност да си избирате различни визуални скинове и цветови теми, резолюция, шрифтове и други.
пробвал съм го но не ми харесва
иначе този nnscrpt е доста хубав

Smirnoff каза:
fena каза:
Този Пауър Пак е супер противен :)
То тва даже не е никав пауър пак,
има вътре едно mirc.еxe и тфа е по същественото :?

АМии аз съм инсталирал такова, слага ми някви игри, сървъри за игри и още куп глупости.

fena каза:
Smirnoff каза:
fena каза:
Този Пауър Пак е супер противен :)
То тва даже не е никав пауър пак,
има вътре едно mirc.еxe и тфа е по същественото :?

АМии аз съм инсталирал такова, слага ми някви игри, сървъри за игри и още куп глупости.
Аз май отново съм пипнал най-стария пауър пак :mrgreen:

пауър не е толкова зле добре си е епри мене няма нищо такова слага си ми мирката обаче е с доста възможности 8)

Back
Горе