Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Sunrize каза:щото е издумкал,развален debian .. :?
Не знам как да обясня, но се инсталира както всяка следваща ос като първата. Разделеш си харда , задаваш правата на файл системата за дадената ос и инсталираш една по една. При всеки старт на компютъра си избираш през коя да зареди. Ако се обясни с нагледни примери ще е по добре , но сега няма как да покажа. Аз в вкъщи имам един компютър с 4 оп.сист. и аз вече забравих защо съм ги слагал, рядко ги ползвам всичките.Dj_BalthazaR каза:Извинявам се, че се отклонявам от темата, но сигурно и автора ще го интересува.
Как ще се инсталира втората операционна система /линукс/ на другият локален диск/д,е/ ?
Знам, че за убунту става с уиби, ами за федора, мандрива? :roll:
Супер! Много благодаря. Още сутринта ще го пробвамKirev каза:Ако Ви е любопитно да изпробвате дадена ОС, използвайте VirtualBox. Ето едно How to за Ubuntu под Windows XP:
ЛИНК
Е да пробвах, имам 9.04 май беше верисята на едно цд и го пробвах преди време, но искам малко да поработя с него.staf каза:Защо не пробваш първо с лайв сиди, по-лесно е .
staf каза:Защо не пробваш първо с лайв сиди, по-лесно е .
Да ,освен Е-то ти трябва и swap дял - 2xram т.е ако рамта ти е 2гб swap дяла ще е 2x2gb = 4gbF1r3Fl3x каза:Значи, да кажа, аз имам вече сиди с Убунту, направо да го вкарам и да го инсталирам така ли ? Индекс, беше написал урок как се инсталира, ще го прегледам след малко.
Ами ако имам 1гб рамlam3r4370 каза:Да ,освен Е-то ти трябва и swap дял - 2xram т.е ако рамта ти е 2гб swap дяла ще е 2x2gb = 4gbF1r3Fl3x каза:Значи, да кажа, аз имам вече сиди с Убунту, направо да го вкарам и да го инсталирам така ли ? Индекс, беше написал урок как се инсталира, ще го прегледам след малко.![]()