Препоръчайте ми...

K-Lite Mega Codec Pack 1.60
Satsuki.Decoder.Pack.3.1.1.0
Аз ползвам тези 2та :) + тези вградените на bsplayer

Хм.... чудя се щото аз използвам bsplayer-a.Абе ще пробвам и ппо двата начина и ще видя,кои са по удачни.Благодаря(Ъъъ... тука може ли да се дава супорт и от къде,че още не съм го използвал :lol: )

Да добавя,версията нали няма значение за bsplayer-a?

BahFullFen каза:
Хм.... чудя се щото аз използвам bsplayer-a.Абе ще пробвам и ппо двата начина и ще видя,кои са по удачни.Благодаря(Ъъъ... тука може ли да се дава супорт и от къде,че още не съм го използвал :lol: )

Да добавя,версията нали няма значение за bsplayer-a?
Под аватара на юзъра.

За к-лите можеш да пробваш и по-горните кодеи и мега памета с който съм аз. За плеъра гледай е по-нов, аз съм с 2.1.2.941

Оууу... аз съм с версия 1.0 малко трябва да я обновя.
Какво пише за по точно,че нещо не го виждам?

Да допълня отново,на двд филми как се пускат субтитрите?

В версиите на K-Lite има и вграден BSPlayer :), поне моите дет съм си слагал досега са така :)

BahFullFen каза:
Много благодаря на всички,но само едно не разбрах,сутитрите как да си пусна.

даваш дясно копче върху самия BSPlayer и там има едно "Load Subtitle" или на български "Зареди субтититри" излиза ти един прозорец и в него трябва да отвориш файла съдържащ субтитрите

ето ти и скреен

1234.jpg

Ами именувай ги както са казва филма, смени разширението на .sub, сложи ги в папката на филма и 100% ще тръгнат сами. Иначе се зареждат, както каза DevNull

Това ми е пределно ясно как се пускат външни суб,но интересното е,че хората ми казват,че има,а при мене не излизат ( VIDEO_TS.BUP,VTS_01_0.BUP,VIDEO_TS.IFO,VTS_01_0.IFO,VTS_01_1.VOB,VTS_01_2.VOB,VTS_01_3.VOB Това са всичките файлове ),не мога да разбера има ли или няма и вградени ли са и защо не ми излизат.Някой лъже ама кой не знам :?

Като инсталираш К-лите се инсталирва и Media player classic. Тя може да чете двд-та. Пробвай с нея :)

Пробвай CyberLink PowerDVD. Чете DVD с вградени субтитри.

Back
Горе