Преправяне на Image

sentenello

Registered
Здравейте.
Имам една картинка дето искам да си я преправя, но тъй като лаптопа ми изгоря и съм на компютър с 800мхз и 128 рам, просто едвам живуркам в момента и не мога да си преправя картинката, затова и се обръщам към вас.
Ето я и нея.

Искам от ляво където е да се махне, черния фон и да се направи прозрачен, а това заобляне на бутона ако някой може да го направи малко по-добре.

Нека крайния продукт бъде записан отново в png формат.
Благодаря ви.

10dbc746257338f4.png

Никой ли няма да ми го преправи. Изключително лесно и бързо ще стане?

П.С. Ако имах компютър на който тръгваше фотошопа нямаше да ви тормозя въобще, но ...

Liberate каза:
844.png

така става ли? щото просто я направих на ново картинката и гледах да е като твойта :)

Самата картинка трябва да е градиент. С просто око не може да се види но редовете са различен цвят пиксел по пиксел.

примерно почвам по редно от долу нагоре.
1.#FFFFF1
2.#FFFFF2
3.#FFFFF3
4.#FFFFF4

За да стане това което искам, аз трябва да се вземя моята картинка и ред по ред да се взема цвета и да се нанася на новата картинка която вие правите.
Това се опитвам да обясня.

би ли проверил мойта да се увериш че съм и изпипал градиента от долен десен ъгъл към рамката да прелива от 35,35,35 ргб към 41,41,41 точно както е твойта картинка? :)
и прав си... с просто око явно наистина не може да се види ;)

поправка: прелива от 41 към 35 :P

Определено не се забелязва с просто око... :)
Точно това ми трябваше. Благодаря ти и съжалявам за изгубеното ти време заради мене.

Back
Горе