A astor Registered 24 Февруари 2007 #1 този уток тук е много як но на мен ми трябва абсолютно същия но да качвам видео файлове до 10 мегабата и да излизат както излизат по урока в галерия и като натиснеш на тях да ги гледаш ако ми помогнете с това пиете по едно от мен
този уток тук е много як но на мен ми трябва абсолютно същия но да качвам видео файлове до 10 мегабата и да излизат както излизат по урока в галерия и като натиснеш на тях да ги гледаш ако ми помогнете с това пиете по едно от мен
S Smirnoff Registered 24 Февруари 2007 #2 Ама то иска и конвертиране... :? не е само качване това е гадното.
M morkov4o Registered 24 Февруари 2007 #3 да няма да правиш bgyoutube ... по темата да наистина как ще стане да се конвертират ?
A astor Registered 24 Февруари 2007 #4 Ами не ми трябва да се конвертират просто да си се качват и да се нареждат и като натиснеш те ще се гледат с каквото имаш в компа
Ами не ми трябва да се конвертират просто да си се качват и да се нареждат и като натиснеш те ще се гледат с каквото имаш в компа