H HunterEx Registered 25 Октомври 2009 #1 Import -> Import to Stage Обаче се разваля качеството на изображението. Може ли да се направи така, че да не се променя?
Import -> Import to Stage Обаче се разваля качеството на изображението. Може ли да се направи така, че да не се променя?
A appmaster Registered 25 Октомври 2009 #2 Д о колкото знам големината на проекта ти има значение и когато импортваш - то го фитва колкото ти е големината и широчината на проекта.
Д о колкото знам големината на проекта ти има значение и когато импортваш - то го фитва колкото ти е големината и широчината на проекта.
H HunterEx Registered 26 Октомври 2009 #3 Големината на сцената е равна на големината на изображението, не мисля че е от това.
S samo Registered 26 Октомври 2009 #4 Здравей, по принцип изображението ти се прецаква, защото флаш работи с определен набор от цветове и след компилация става намаляване на качеството с цел по малък размер на продукта.
Здравей, по принцип изображението ти се прецаква, защото флаш работи с определен набор от цветове и след компилация става намаляване на качеството с цел по малък размер на продукта.