Прикачен файл/емотикони

SandPrince

Registered
Въпрос 1// Как да направя като някой пише тема или отговор да има едно поле при опциите за прикачване на файл.
Въпрос 2// Ако заместа сега съществуващите емотикони с други но със същите наименования ще има ли проблем и ще бачкат ли.
 
по добре за емот иконите неги замествай качи емот икони в images/smiles и след това влизаш в админ панела и добави нови smiles и най отдолу ще са новите ако са повече от 1 :wink:
 
djvato каза:
по добре за емот иконите неги замествай качи емот икони в images/smiles и след това влизаш в админ панела и добави нови smiles и най отдолу ще са новите ако са повече от 1 :wink:

пробвах и стана - мерси много!!!!
 
Melanholly

вчера приложих този мод към форума си, има много опции, въобще мод - мечта...но има един проблем при мен. Когато прикачвам файл към публикация, няма проблем, но при опит да я редактирам получаавам бял екран със следната грешка:

phpBB : Critical Error
You tried to change an attachment you do not have access to

Мода е правен за темплейта SubSilver, а аз съм с tourist така че искам да попитам дали може да е проблем това? В момента проверявам една по една всички промени, които съм направил по кода според инструкцията...която е доста дълга - малко повече от 15 страници. Някой инсталирал ли е въпросния мод и може ли да даде съвет?
 
Melanholly каза:
Виш дали това ти върши работа за файловете http://www.phpbbhacks.com/viewhack.php?id=251

а можете ли да обясните как се инсталва
-------------
темплейта ми е Terayon2. ето и линк: http://siemens-bg.freehostia.com/index.php
-------------
няма ли по-лесен начин :shock: :? , че тва ми се струва сложничко
 
Влизаш в папката docs и отваряш install.txt

За да ти е по-лесно, можеш да копираш съдържанието му в Word документ, така е много по-лесно за следване стъпка по стъпка на инструкцията. Дори може да маркираш с цвят текста, който вече си минал с корекциите.

Иначе вече всичко е наред, както и предполагах си намерих грешка в корекциите при проверката. Една единствена, но грешка. :D

Мода работи перфектно, има и подробно меню в Админ панела, откъдето могат да се добавят и трият окончания на файловете, права за атачване в отделните форуми, дефиниции за големина на файл, размер на снимка и т.н. В момента превеждам трите lang. файла, защото не намерих за тях БГ версия.
Успех!
 
като го разархивирах в отделни папки има отделни файлове. това значили че файловете които са в тия папки трябва да ги кача в същите папки и на форума ми
 

Горе