Приятна изненада

Doris

Registered
Операта ми се е ъпдейтнала и сега при нов таб се появява екран, наречен Speed dial с прозорци за любимите сайтове. :D
screenshot.png

е немое ли и аз да направа един ъпдейт не да свалям нова версия ами ъпдейт :)

Opera Цензора :) Firefox е по-добър :)

Не ти препоръчвам да използваш подобни думи в форума
Mizarck

Видях това като си упдейтнах операта.
Хареса ми и си накачих всички сайтове.
Готино е и полезно за тези които ползват този браузър.

Операта винаги ми е харесвала повече от всики други браузъри
но firefox-a е инструмент .
Когато си разглеждам за кеф ползвам опера
а когато искам да ми е гадно explorer.

400 мхз и 128 рам съм и с ФФ ми забива жестоко, затова и ползвам йе.
С опера ще се оправя ли? :?

Този ъпдаейт го има от няколко седмици,прио версия 9.2, Харесвами Операта но трябва да се дава рефлреш за да отчита правилно на някой места.Операта дърпа около 60Мб от рамта.(теставано е при мене и oще един човек.)

жалко че не видех мойто сите в любими ........... иначе е готино като информация това ......... мисля че и IE 7 има такава опция! В интерес на истината, човек който се занимава с написването на кодове, трябва да се съобразява с вече толкова много неща .......... а браузърите никнат като гъби ........... но малко са наложилите се .........

Аз имам инсталирани на компютъра и IE и Opera и Mozilla FireFox всички последна версия (тъй като правя сайтове и ги преглеждам през всички браузъри) като най много използвам Mozilla FireFox

Операт си е опера. И аз си накачулил сайтчета в Speed dial-a.
Оправен е и бъга при вбокс7, вече не се рефрешва за да се стартира клипчето.

Абе кой каквото иска да си казва, операта си е най-приятния уеб браузър.

За файфокс съм съгласен с @admin.

не ми харесва.... :wink:
моя сайт го няма из любимите ти сайтове :lol:
майтап бе - яко е ама не ме кефи операта. последния път като я ползвах имах 19 пакета вируса в компа

Само да спомена, че ФФ фваща повече вируси от Операта. Не вини браузъра :) слагай си анти-вирус.

Сори са офтопика .

Back
Горе