Проблеми със сайта и форума

Admin

Registered
Понеже буквално изкъртих целия сайт и форум и го пренаписах
е възможно да има някакви проблеми и грешки.
Моля ако някой забележи нещо веднага да ми пише на ЛС или
да пише тук.
Ако имате някакви въпроси моля ползвайте този форум.

В следващите седмици отново ще преправям целия код и
ви моля да следите за проблеми и грешки.
 

mupcku

Registered
Не съм попадал на нито една грешка до сега и плюс това много ви се възхищавам!Много изчистен (и поддържан :?: ) вариант на сайта и на форума, интересни и полезни уроци.Продължавайте в същия дух! :?:
 

LiRiX

Registered
Сайта е изчистен и много добър като функционалност. 8)
В момента май едим проблемец в индекса
Unable to select database
Ще стискам палци да го оравиш :)
 

mute

Registered
lirix каза:
Сайта е изчистен и много добър като функционалност. 8)
В момента май едим проблемец в индекса
Unable to select database
Ще стискам палци да го оравиш :)

и при мен така до сега от 11 сутринта се пробвам да вляза в форума
 

mute

Registered
когато исках да отворя форума от директен линк (http://web-tourist.net/forum/) ми изписа

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'webtour_m'@'localhost' (using password: YES) in /www/web-tourist.net/www/root/forum/index.php on line 44
Unable to select database
 

Admin

Registered
Я проверете тези линкове:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=502
http://web-tourist.net/control/project.php
http://web-tourist.net/login/login/statii.php


Ама от отделен прозорец на браузера.
НЕ директно през форума а затворете браузера и го отворете
наово и чак тогава.
 

staf

Registered
admin каза:
Я проверете тези линкове:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=502
http://web-tourist.net/control/project.php
http://web-tourist.net/login/login/statii.php


Ама от отделен прозорец на браузера.
НЕ директно през форума а затворете браузера и го отворете
наово и чак тогава.
Няма проблеми при тях за сега.
 

Pr0oF

Registered
Само при мен ли има нещо като бъг при опит да отворя форума ( независимо тема; раздел) и ми премигва за около секунда-две 2 пъти :shock:
 

Admin

Registered
Мига ти, защото се опитва да запазва структурата на таблиците.
Има мод който прави resize на топиците и картинките.
И докато се намести всичко някой път мига, святка и т.н. :)
 

Pr0oF

Registered
При опит да кача аватар от URL изписва следната гадория:
Код:
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 165
File : usercp_avatar.php
:?
 

Admin

Registered
НЕ може с URL.
Трябва да го качиш на сървъра.
UPLOAD..... :)
Място има колкото искаш.
 

Горе