Проблемна входна букса за интернет - лаптоп.

emcuemnecu

Registered
Здравейте. Имам проблем в буксата на лаптопа, където влиза буксата идваща от кабела за интернет. Връзката е нещо хлабава и като се сложи буксата от кабела, то тя е хлабава и излиза и интернет връзката се губи.

Някой да е страдал от подобен проблем, за да даде информация дали е скъпа нейната смяна и дали въобще се сменя?

Сигурен ли си че не е от кабела, а не от буксата на лаптопа!
Пробвай да крипнеш кабела наново

От самата букса в лаптопа, която е .. Идваха днес да сменят буксата на кабела, че мислих, че е от нея, ама уви проблема си стои и със нова букса.

Дали се сменя самия вход в лаптопа или трябва да минавам на рутер ?

Хм доколкото знам трябва да си смениш дъното, я си погледни крачетата на самият вход както трябва ли са. Ако имаш тестер пробвай си кабела незнам, и другият ти вариант пробвай с рутер

Буксата е сменяна, като цяло прави контакт ама трябва кабела да седи притиснат, че иначе излиза..
Попитах в един сервиз смяна на лан букса 25 лв с работата.

А ти провери ли си крачетата, на буксата, а иначе за 25 лв добре, но за 15 лв има усб лан ако не искаш да ти ровичкат лаптопа така че .. и това ти е вариант

Knoppix_ каза:
А ти провери ли си крачетата, на буксата, а иначе за 25 лв добре, но за 15 лв има усб лан ако не искаш да ти ровичкат лаптопа така че .. и това ти е вариант

Как да ги проверя тия крачета ? Да не са улегнали с времето ли , какво имаш предвид ?
Аз така или иначе ще го карам на профилактика ..

Като ги погледнеш си личат, дали не са изкривени при мен на един от лаптопите си го имах този проблем, а щом ще го караш на профилактика .. давай

Back
Горе