Проблем... интернета или Kaspersky ... no idea

our

Registered
Проблема е следният...
Използвам WinVNC, за да си влизам в компютъра вкъщи.
Снощи обаче като влязох вместо Дисконект на излизане дадох Close.

Рестартирах с shell_exec(имам дупка в една система за такива случай) и всичко си тръгна - ОК.

При старт обаче ми излиза един прозорец на Kaspersky, върху който мишката през ВНЦ просто не отива 0.о Дори през TaskManager-a не иска. Proccess cannot be killed - access denied.

Uninstall-нах Kaspersky и явно е рестартирал. Сега компютърът е включен и е в нета (ping 85.217.144.252), но нито apache, нито vnc работят ... въпреки, че са пуснати. Все едно има FireWall.

Къде може да е проблема ?

ами проблемът е в kaspersky по-някакъв начин се е свързал с winvnc и като си му дал унинсталл се е прецакало всичко защо не пробваш да изтеглиш друг vnc?

прецакало се е всичко и аз преди като инсталлирах avg ми се прецака vnc xampp deamon tools скайп прекопирай папка htdocs от xampp сложи я някъде след това делете на хампа и инсталл наново после си върни папката наново в хаммпа в новия :wink:

Лесно се казва ама като нямам достъп до пц-то е по-трудно :D Трябва да подкарам VNC първо...

Не става... преинсталираха ми ВНЦ-то там - не стана. Все още нямам достъп. Изключително странно 0.о

На мен 1 антивирус, не касперски, ми блокира достъпа на svchost.exe и вече не може да ми се включи mySQL сървъра и ще трябва да го преинсталирам. :(

Back
Горе