Проблем ли е за Гугъл това ?

vinsbg

Registered
Значи страницата ми е нещо от сорта на:
sait.com/1/други/...
Когато дам линк на някой той излиза така :
http://sait.com/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/... понеже не разчита кирилица .. като се зареди си се отваря няма проблеми.Въпроса е когато Гугъл го индексира или там както си го прави това ще навреди ли, че той не го чете както трябва ? Дано ме разбрахте :)

Мисля че не :) Поне при мен не се случва така, а и не съм виждал подобни линкове от гугъл. Това го прави само браузъра ти най-често

alex95_bg_2 каза:
Мисля че не :) Поне при мен не се случва така, а и не съм виждал подобни линкове от гугъл. Това го прави само браузъра ти най-често
В самия браузер си стои зареден с кирилицата.Само ако се копира линка примерно го копирам и го сложа тук тогава излиза така.Ти го вземаш зареждаш го в браузера и си излиза нормално на кирилица..
Едит:
И един въпрос да не отварям нова тема.За адсенс защо банерите един път ги има един път ги няма..някой път трябва да презаредиш страницата 5-6 пъти, че да се появят...

Копирай някой линк от гоогле и ще забележиш,че не само при теб се получава това,а почти навсякаде.. това не е проблем

за adsense не би трябвало да е така погледни в настройките на акаунта си дали си направил всичко както трябва

eros каза:
...
за adsense не би трябвало да е така погледни в настройките на акаунта си дали си направил всичко както трябва
Кое в настройките ?

vinsbg каза:
eros каза:
...
Кое в настройките ?
Имах впредвид да провериш дали си настройл всичко по правилата на adsense и ако може прати едно ЛС да погледна самият сайт :)

Back
Горе