Проблем при "задържане" в Скайп

boby

Registered
Някой има ли прeдстава защо като задържа разговор в Скайп после не мога да го подновя. Дава ми следната грешка:
Код:
Подновяване е невъзможно - другият на може да се задържи
Някой друг има ли този проблем. С версия 3.5 BETA съм.

miro_94 каза:
Щото аз също те задържах :D
Не е така. Аз те задържах и говорих с братовчед ми. Него го задържах после също и него не можах да отдържа. А той не ме беше задържал. Този проблем не ми е от скоро

Когато задържиш разговора автоматично се задържа и от другоя чпвек. Следователно това означава, че ти след като отдържиш разговора трябва и другия човек да го отдържи, независимо, че той не го е задържал по собствено желание. Този проблеми възниква при последните версии на Skype. Преди го нямаше. Пробвай да видиш с последната версия как е (3.5.0.214) може да са отстранили този бъг.

chebaev каза:
Когато задържиш разговора автоматично се задържа и от другоя чпвек. Следователно това означава, че ти след като отдържиш разговора трябва и другия човек да го отдържи, независимо, че той не го е задържал по собствено желание. Този проблеми възниква при последните версии на Skype. Преди го нямаше. Пробвай да видиш с последната версия как е (3.5.0.214) може да са отстранили този бъг.
Благодаря :) +1

Back
Горе