Проблем при затваряне на лаптоп - не се включва после.

FestarBG

Registered
Здравейте,

имам много странен проблем с лаптоп HP Pavilon dv6000. Инсталирал съм му Windows 7 и всичко си върви точно, но като затворя лаптопа и после го отворя, не се включва. Натискал съм всички копчета, включително и power бутона, не става. Още по-странното е, че като задържа power-а, лаптопа се изключва и при повторно включване не зарежда отначало, а пише "Resuming Windows" и зарежда докъдето съм бил при затварянето. Един вид "спането" работи, но трябва всеки пък да изключвам и включвам с хардуерния бутон което не е много удобно. Имате ли някакви предложения как може да го оправя?

На моят като му падне батерията и се изключи, след това ако го включа си продължава с Resuming Windows, но не знам при теб защо е така.

Влизаш в power options след това избираш Choose what closing the lid does
Set-your-Windows-7-to-ShutdownSleep-or-hibernate-on-closing-the-lid-of-your-Laptop1.png

След това на тази картинка от падащото меню избираш Sleep
Set-your-Windows-7-to-ShutdownSleep-or-hibernate-on-closing-the-lid-of-your-Laptop-2.png

Не става така, в момента е точно на Sleep. Сложих го на hibernate и пак е така, пак трябва да натискам power бутона. Други предложения? :)

Защо не се обърнеш към сервиз, най добре? :) Явно тук няма да намериш отговора или се обърни към съпорта на производителя. :)

Back
Горе