Така почнах да преинсталирам Windows XP. Исках да преинсталирам само директорията с WINDOWS, но ми даваше някаква грешка и затова реших напълно да го инсталирам. Така всичко наред минаваше с изключение на една бележка която ми излезе към края на процеса на инсталация, казваше че имало някакъв проблем с хардуера и майкрософт не отговаря за проблемите които могат да настъпят. Така и аз рискувах, преинсталацията се довърши идеално до момента докогато не трябваше компа да се рестартира. Рестартира се, но до там излиза ми един екран с няколко опции и нищо не се получава каквото и да натисна компа неще да се включи
. Какво да правя, как да започна да преинсталирвам наново и откъде да тегля WindowsXP, че инсталацията да мине идеално. Ако може да ми какво точно трябва да направя, защото съм в затруднено полужение, много пъти съм преинсталирвал, но този път просто разочаровах мой приятел
. И моля ви ако може да ми помогнете ще е добре. Освен точка ще получите и моите благодарности.
Така, да ми обясните как да започна отначало преинсталирането на Windows, от къде да го изтегля и какво да направя за да мине всичко наред?
Така, да ми обясните как да започна отначало преинсталирането на Windows, от къде да го изтегля и какво да направя за да мине всичко наред?