Проблем при логване в phpBB.

RhythmiX

Registered
Значи има следния пробел свалих си 1 тема за форума ми,която много ми хареса,но чак сега забелязъх,че когато се логвам няма ответка "Запомни ме"...знам,че е от темата,но ако някой знае как мога да добавя там да има така отметка ще съм му благодарен.

П.П Сигурен съм,че admin знае,кое къде се слага... :)
 

Admin

Registered
Къде я няма отметката?
В индекса или на друго място.
Може да се логва от няколко места.
 

RhythmiX

Registered
И на двете местя я няма и в страницата за log in и в index-а...даже и като влизаш в админ. панела я няма тази отметка. :)


btw да попитам как мога да си направя отделна страница в форума например горе в мезто да сложа "Линк 1" и като се натисне да отваря нещо такова...http://game-centre.headoff.com/forums/index.php?act=affiliates да е подобно... :)
 

Admin

Registered
Просто отваряш темплейта и слагаш един бутон .
HTML код добавяш.
Това е.
 

RhythmiX

Registered
Ако ми дадеш пример как ще стане,чесъм бос в тая зона. :(
 

Admin

Registered
НЕзнам какъв е проблема но ...

Влизаш в index_body.tpl на твоя темплейт.

Там трябва да има нещо от сорта на:

<span class="gensmall">{L_USERNAME}:
<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
    {L_PASSWORD}:
<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />


някъде около 70-80 ред е това

След тях трябва да има:
     {L_AUTO_LOGIN}
<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
   
<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />




Ако ги няма прибави ги.
 

RhythmiX

Registered
Код:
<td><span class="gensmall">{L_USERNAME}:</span></td>
		<td><input class="post" type="text" name="username" size="10" /></td>
		<td><span class="gensmall">   {L_PASSWORD}:</span>
		<td><input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /></td>
		
		<td><span class="gensmall">     {L_AUTO_LOGIN}</span></td>
		<td width="20"><span class="cbstyled"><input class="text" type="checkbox" name="autologin" /></span></td>
		
		<td><span class="gensmall">   </span></td>
		<td><input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>

Ето виь при мен сега е така....има ги тези неща,които ги казваш,но не се появява "Запомни ме",а когато го сложа отделно това,което ти каза и не премахна тези редове се появява "Запомни ме",но стои над кутииките и е с голям шрифт и става супер грозно... :(
Аз като ти казвам,че хич ме няма в тази област ти не ми вярваш мога само самичак да си пиша страниците,но повечето случаи ползва програма за направата му и после премахвам излишният код. :(
 

Admin

Registered
Нямаш нищо там.
Намери този ред:
<td><span class="gensmall">   </span></td>

и го замени със този:


<td><span class="gensmall">   Запомни ме:<input class="text" type="checkbox" name="autologin" /> </span></td>
 

Горе