Проблем със " Система за новини " на стаф ...

morkov4o

Registered
Здравейте отново :) имам проблем със системата за новини на стаф ... ето тази : http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=775 . И проблема ми е следния : свалям си я , променям там админа и паролата и после премествам папката на локалния ми хост ... в моя случай "AppServ" ... всичко е ок ... логвам се като админ , пиша новина (с изключение на това ,че ми показва отгоре някакви грешки при сесиите , но както съм се убедил от бая скриптове , това не е грешка от кода ами просто защото тези локални хостчета не са добри за тази цел и така ги показват ... ) и като напиша новина после ... отварям index.php и гледам новините ... но аз искам да си сложа новините не в този индекс ми в моя сайт ... в определена табличка ...
таа.. табличката ми е следната :

<table bgcolor"#669ACC" align="center" border="0" cellpadding="2" style="margin-top:

-489px"><tr><td align="top"><tr><td><table bgcolor="#669ACC" border="0" width="420" height="15"

cellpadding="8" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="420" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px
solid #006699"><tr><td align="top">
</tr></td></table>


и там между <tr><td align="top"> и </tr></td> слагам кода от таблицата ... в индекса който ми е от свалената система за новини :

<table width="65%" align="center">
<tr>
<td>
<?php
for ($i=$broi; $i>$broi-11;$i--){
if (is_file("posts/".$i.".html")) {
include "posts/".$i.".html";
echo "<BR />";

}
}
?>
</td>
</tr>
</table> и добавям преди хтмл тага още горе това : <?php
include "db.php";
?> , но уви нещо не се получава :( ... не мога да си обясня защо :cry: , нз къде греша ... моля ви помощ :cry: :cry: :cry:
 
а възможна ли е дтуга причина :( защото не е възможно със стария индекс всичко да си е ок ... а с новия ... :(
 
на мен срока ми е до утре ;(
 
Чакай аз обърках.
Ти искаш да вкараш системата в твоя индекс някъде нали?

И слагаш този код?
<?php
for ($i=$broi; $i>$broi-11;$i--){
if (is_file("posts/".$i.".html")) {
include "posts/".$i.".html";
echo "<BR />";

}
}
?>

Обаче аз от пръв поглед виждам, че никъде не си дал стойност
на променливата $broi .

От което съдя, че не си сложил достатъчно от кода.


Това $broi трябва да има стойност в зависимост от редовете в базата данни/файла.
Ще погледна.
 
ок аз съм тук до към 10 часа надявам се да го погледнеш до тогава иии админ благодаря ти за помоща ...
 
morkov4o каза:
ок аз съм тук до към 10 часа надявам се да го погледнеш до тогава иии админ благодаря ти за помоща ...

Каква грешка ти дава?
Файловете на системата за новини в една директория ли са с
index.php на сайта ти?
 
в една диаректория са ми :) ... и ми показва сайта и в табличката ми ми пише този код ... : $broi-11;$i--){ if (is_file("posts/".$i.".html")) { include "posts/".$i.".html"; echo "
"; } } ?>
 
morkov4o каза:
в една диаректория са ми :) ... и ми показва сайта и в табличката ми ми пише този код ... : $broi-11;$i--){ if (is_file("posts/".$i.".html")) { include "posts/".$i.".html"; echo "
"; } } ?>


А php ли е файла.
Така става когато файла в който си сложил кода е HTML
 
еми пхп е ... разширение .php
 
ето го :

<td align="top"><?php
include "db.php";
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html><head><link rel="stylesheet" href="files/font.css" type="text/css"><link rel="stylesheet" href="files/font.css" type="text/css">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

<style type="text/css">
</style><style type="text/css">

</style> <link rel=stylesheet type="text/css" href="myfile1.css" /><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<script type="text/javascript">
// JavaScript Document

startList = function() {
if (document.all&&document.getElementById) {
navRoot = document.getElementById("nav");
for (i=0; i<navRoot.childNodes.length; i++) {
node = navRoot.childNodes;
if (node.nodeName=="LI") {
node.onmouseover=function() {
this.className+=" over";
}
node.onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(" over", "");
}
}
}
}
}
window.onload=startList;
</script>
<style type="text/css">
body {
font: normal 11px verdana;
}

ul {
margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
width: 150px; /* Width of Menu Items */
border-bottom: 1px solid #ccc;
}

ul li {
position: relative;
}

li ul {
position: absolute;
left: 149px; /* Set 1px less than menu width */
top: 0;
display: none;
}

/* Styles for Menu Items */
ul li a {
font-size: 12px;
display: block;
text-decoration: none;
color: #777;
background: #fff; /* IE6 Bug */
padding: 5px;
border: 1px solid #ccc;
border-bottom: 0;
}

/* Fix IE. Hide from IE Mac \*/
* html ul li { float: left; height: 1%; }
* html ul li a { height: 1%; }
/* End */

ul li a:hover { color: #056394; background: #7BB9DD; } /* Hover Styles */

li ul li a { padding: 2px 5px; } /* Sub Menu Styles */

li:hover ul, li.over ul { display: block; } /* The magic */
</style>
</head>
<body bgcolor="#E9E8E8"><?php
include "db.php";
?>
<table bgcolor="#D5EAF4" width="100%" border="0" style="border: 1px solid #006699" cellpadding="0" class="tablebg">
<tr><td valign="top"><td><td>
<table bgcolor="#B1CCE0" width="100%" height="5%" border="0" style="border: 1px solid #006699" cellpadding="0" class="tablebg">
<tr><td align="top"><h2><a class="test" href="#">Регистрация</a> :: <a class="test" href="#">Вход</a><h2></tr></td></table>
<table bgcolor="#DCE9F1" width="100%" border="0" style="border: 1px solid #006699" class="tablebg">
<tr><td><center><img src="http://yepweb.com/ka4vane%20na%20file/project/file/untitled-1.jpg"></center></tr></td></table>
<table bgcolor="#B1CCE0" width="100%" height="5%" border="0" style="border: 1px solid #006699" cellpadding="0" class="tablebg">
<tr><td></tr></td></table>
<table bgcolor="#DCE9F1" border="1px solid #00669" width="100%" cellpadding="5">
<tr><td valign="top"><h1>.:<a class="test" href="#">Начало</a> :: <a class="test" href="#">Напиши нов урок</a> :: <a class="test" href="#">Изпрати новина</a> :: <a class="test" href="#">Архив новини</a> :: <a class="test" href="#">Форум</a> :: <a class="test" href="#">Контакти</a> :: <a class="test" href="#">Чат</a> :.</h1></tr></td></table>
<table bgcolor="#D5EAF4" cellpadding="0" border="0" style="margin-top:25px">
<tr><td aling="top"><ul>
<li><a href="#">Начало</a></li>
<li><a href="#">Новини</a>
<ul id="nav">
<li><a href="#">IT новини</a></li>
<li><a href="#">Изпрати новина</a></li>
<li><a href="#">Архив новини</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="#">Уроци:</a>
<li><a href="#">-Компютри</a></li>
<li><a href="#">-Уеб</a>
<ul>
<li><a href="#">PHP/MySQL</a></li>
<li><a href="#">Html/Css</a></li>
<li><a href="#">Js</a></li>
<li><a href="#">Други</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="#">-Графика</a>
<ul>
<li><a href="#">Photoshop</a></li>
<li><a href="#">Flash/AS</a></li>
<li><a href="#">Други</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="#">-Прати урок</a></li>
<li><a href="#">Тестове</a></li>
</ul></tr></td></table>

<table bgcolor"#669ACC" align="right" border="0" cellpadding="2" style="margin-top: -242px"><tr><td align="top"><table bgcolor="#669ACC" border="0" width="150" height="15" cellpadding="2" style="margin-top:35px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h3>.:Анкета:.</h3></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="150" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"><SCRIPT TYPE="text/javascript">

</SCRIPT>
Харесва ли ви Сайта?
<br>
<FORM ACTION="http://www.web-tourist.net/vote4/423/vot.php " METHOD=POST onSubmit="form(this, 'join')">
<INPUT TYPE="radio" NAME="infotype" VALUE="a" CHECKED>ДА!
<br>
<INPUT TYPE="radio" NAME="infotype" VALUE="b">НЕ!
<br>
<INPUT TYPE="radio" NAME="infotype" VALUE="c">горе-долу...
<br>
<INPUT TYPE="radio" NAME="infotype" VALUE="d">става ...
<br>

<INPUT TYPE="submit" VALUE=" Гласувай "> </form></tr</td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="150" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table></tr></td></table>
<table bgcolor="#669ACC" border="0" width="150" height="15" cellpadding="5" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h3>.:Реклама:.</h3></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="150" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"><center><a href="http://web-tourist.net" onclick="this.target='_blank';"
title="Уеб програмиране.">
<img src="http://www.web-tourist.net/webtourist.gif"
alt="Web-Tourist.net"
style="border:0px; width:88px; height:31px"></a></center>
</tr></td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="150" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table>
<table bgcolor="#669ACC" border="0" width="150" height="15" cellpadding="5" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h3>.:Web редактори:.</h3></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="150" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="150" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table>

<table bgcolor"#669ACC" align="right" border="0" cellpadding="2" style="margin-top: -275px"><tr><td align="top"><table bgcolor="#669ACC" border="0" width="150" height="15" cellpadding="5" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h3>.:Статус:.</h3></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="150" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table>

<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="150" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table></tr></td></table>


<table bgcolor"#669ACC" align="center" border="0" cellpadding="2" style="margin-top: -489px"><tr><td align="top"><tr><td><table bgcolor="#669ACC" border="0" width="420" height="15" cellpadding="8" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="420" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top">
<?php
for ($i=$broi; $i>$broi-11;$i--){
if (is_file("posts/".$i.".html")) {
include "posts/".$i.".html";
echo "<BR />";

}
}
?>
<br<br></tr></td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="420" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table></tr></td></table>



<table bgcolor"#669ACC" align="right" border="0" cellpadding="2" style="margin-top: -192px"><tr><td><table bgcolor="#669ACC" border="0" width="150" height="15" cellpadding="5" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h3>Последно във форумите:</h3></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" border="0" width="150" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"><MARQUEE behavior= "scroll" align= "center" direction= "up" height="100" scrollamount= "2" scrolldelay= "2" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'> SKRIPTA TI ZA POSLEDNITE TEMI </MARQUEE></tr></td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" border="0" width="150" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table></tr></td></table>

<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

<table bgcolor="#85AFCF" align="center" border="0" width="100%" height="15" cellpadding="8" style="margin-top:40px;border: 1px solid #006699"><tr><td><h6><a class="test" href="#top">.:Горе:.</a></h6></tr></td></table>
<table bgcolor="#F7F8FC" align="center" border="0" width="100%" cellpadding="5" style="margin-top:0px;border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"><h6>Дизайт и програмиране: Владислав СтояновРадев (morkov4o)<br>
Всички права запазени!
</h6></tr></td></table>
<table bgcolor="#C8D8E7" align="center" border="0" width="100%" height="15" cellpadding="1" style="border: 1px solid #006699"><tr><td align="top"></tr></td></table></tr></td>

<center>
<table width="65%" align="center">
<tr>
<td>
<?php
for ($i=$broi; $i>$broi-11;$i--){
if (is_file("posts/".$i.".html")) {
include "posts/".$i.".html";
echo "<BR />";

}
}
?>
</td>
</tr>
</table>
</center>

</table></tr></td></td></td>
</body></html>
 
НЕзнам.
Ако файла е php няма причина да ти го изписва това.

Я пробвай да махнеш
<?php

само
<?

остави.
Не видях грешка.
 
и аз не виждам грешка ... но ... :( махнах го пак си е така в табличката ми пише ... :

$broi-11;$i--){ if (is_file("posts/".$i.".html")) { include "posts/".$i.".html"; echo "
"; } } ?>


:(((((
 
admin ако ти дойде нещо на ум за възможна грешка ми пиши моля те :( :cry:
 
morkov4o каза:
admin ако ти дойде нещо на ум за възможна грешка ми пиши моля те :( :cry:

Файла ти е php нали?????
Сложи това:

<?

for ($i=$broi;$i>$broi-11;$i--)
{
if (is_file("posts/".$i.".html"))
{
include "posts/".$i.".html";
echo "<BR />";

}
}
?>


За проба да видя какво ще стане и пак ще огледам.
Нереално ми изглежда.
 
сащото леле ... ;(
 

Горе