Проблем със една анимация

2SHAE

Registered
Здравейте преди време бях пуснал тема да питам как се прави gif анимация от avi файл направих си една анимация обаче много запецва и е много бавна защо прави така ето я и нея:

336425.gif

П.С Има ли начин да запиша анимацията без да се разваля качеството?

2SHAE каза:
Пак си е така няма разлика
Еми незнам дал съм ти урок аз го бях правил и бях постигнал резултата ама беше отдавна но всичко по урока си е както трябва ;)

Незнам защо при тея анимации в урока на всички им е забързано,а при мене се движат много бавно :(

2SHAE каза:
Незнам защо при тея анимации в урока на всички им е забързано,а при мене се движат много бавно :(

4.gif

Ако съм те разбрал от тук се наглася бързината на кадъра

Като го увеличаваш се ускорява... и трябва на всеки кадър да смениш не само на единия ;)

Попринцип филмите имат 25 кадъра на секунда.Тоест една секунда делена на 25 е равно на 0,04.Ето аз какво направих:
fb6cf1246088f86a.gif

Значи задържаш контрол(за да не ги променяш една по една) и там където си сложил 0 секунди маркираш картинките и после
497f121dd551d9ac.gif
и след това на Set Delay пишеш 0,04.После запазваш и си готов...

Ееее най-накрая стана е добре там пише no delay това не означава ли без забавяне цтцтц мерси много и на двама ви смятам да дам +1 на chepcho,защото първи е отговорил,а аз не съм разбрал първоначално

Back
Горе