Проблем със звука

HaCkErChE

Registered
хора можете ли да ми кажете как да си оправя пак звука ;( не се чува нищо преинсталирах пак само когато го изклучвам се чува тдддън ли там кво е аре плс хелп

Windows Audio включено ли ти е?
Влез в Start-->Run, напиши msconfig, след това върви на Services, потърси Windows Audio, ако няма отметка му сложи.
Може да пробваш с преинсталация на звуковите (sounds) драйвъри.

В Control Panel отвори Sound And Audio Devices, избери от горе третия таб Audio, първото копче Volume най-отгоре и виж дали всичко е ок:
трябва да няма Mute-нати канали отдолу
плъзгачите да са увеличени.

Също така дай дясно копче на My Computer и избери Properties или Control Panel и влез в System, после избери таба Hardware и от него Device Manager. Там от списъка най-долу намери Sound, video & game controllers и виж дали на звуковата ти карта няма жълт възклицателен знам или червен хикс.

всичко е ок ся само да си потърся дриверите само че как мога да си разбера каква е марката на аудиото ми :Д

Марката е Асус а драйварите са Analog Devices AD1986A @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] дай линк да дръпна плс

аа влязох влязох сек само да намеря
сек че 10 мин ще го свалям :cry:
пак нестана ;( друг начин

http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=25727 ! ! !

@HaCkErChE Оправих ти заглавието, виж в горната тема как би трябвало да бъде написано.

И спри да пишеш мнение след мнение... ползвай бутона
icon_edit.gif

Относно драйверите, кажи си модела на дънната платка.

Back
Горе