Проблем със сайта

cold_zero

Registered
Незнам къде да постна темата, за това ако не е на правилното място моля да ме извините. Имам проблем със сайта, когато се опитам да го заредя, Mozzilla-та зарежда един куп време и накря все едно не съм пуснал сайт от PC-то. Изключих skype-то, но няма ефект. Рестартирах компа, но пак без ефект. Тамън де оправи и поработи малко и пак се бъгва, кажете от какво може да е ;(

Ако говориш за апейч то тогава изключи скайта и рестартирай апейча после пак си пусни скайпа

Правих го не един и два пъти. По принцип, ако е от skype-то ще се появи бял екран, а в случая е едно безкрайно зареждане...

cold_zero каза:
Правих го не един и два пъти. По принцип, ако е от skype-то ще се появи бял екран, а в случая е едно безкрайно зареждане...

махни отметката в скайп-а да не използва порт 80 като алтернативен.. че ми се прецакваше и моя Apache :wink:

// бтв междудругото и аз го имах този проблем преди 3 дни..

зарежда HTML кода и ПХП.. бе всичко, ама не визуализира страницата.. (index-а) показва ми бял екран.. цъкам на вю соурс виждам всичко е заредено..

копирвам индеска и го пиша с друго име - пак нестава. Влизам в друга директория (там имам друг сайт) него го отваря Уоу ?!!

Така не ми отваряше и studio-bg.com сайта.. ама си зареждаше всичко ама не го показваше.. голяма объркавция..

на какво се дължи това ????!!!!

:shock: :? :?

Не е от скайпа! Рестартирах PC-то дори и не пуснах скайпа, но нямаше ефект! Ситуацията е същата все едно зареждаш http://localhost , но не си пуснал Apache, но аз съм пуснал :cry:

сигурен ли си, че сервиза е стартиран ???

провери в control panel имаше едни опцийки за гледане на пуснатите сервизи. Виж дали apache е пуснат или от твоя apache monitor скифтай.. незнам нямам си на идея от какво е..

Аз съм с wamp, Apache-то си е пуснато и се оправя от самосебеси по някое време без да пипам нищо :?

Back
Горе