Проблем със скайп мода

mn_dolen

Registered
значи работя по този мод:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1343

Да не говоря че 1 час съм търсил проблема защо не става а се оказа за 1 запетайка не на място постовена :x а сега ми и дава някакъв ерор:
http://web-tourist.net/project/mn_dolen/untitled.jpg

Помощ...
П.П Днеска започнах работата по нов форум и мога да ви тормозя малко повече :lol:

Код:
{postrow.MSN_IMG
доколкото виждам май си изтрил } ... трябва да е -
Код:
{postrow.MSN_IMG}
за да се покаже картинката ...

потърси го в: templates/име/viewtopic_body.tpl

Проблема е във templates/темлейта_ти/viewtopic_body.tpl

Влез в него и намери

Код:
{postrow.MSN_IMG

Замени го със

Код:
{postrow.MSN_IMG}

и всичко ще е ОК. :?:

LevSkarCh3 каза:
хах преди 2 мин написах същото, но както и да е ...

Еми изпреварил си ме.
От деда знам че си отговорил преди мен...

И аз преди вас се сетих да го потърся в всички файлове дет барах и го намерих обаче сега проблема е друг :shock: :shock:

untitled.jpg

Ами то ще е така. Трябва да сложиш някаде   ама ся неми са търси каде е защото няма да трябва да се сложи само на 1 място.

Код:
{postrow.MSN_IMG} <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!--

if ( navigator.userAgent.toLowerCase != -1 && navigator.userAgent.indexOf('5.') == -1 && navigator.userAgent.indexOf('6.') == -1 )
С   става прекалено далече пробвах вече ...

щом форума е нов ... качи наново този файл и го редактирай ... явно си допуснал някъде там грешка ... защото аз съм го правил и нямаше проблем ...

LevSkarCh3 каза:
щом форума е нов ... качи наново този файл и го редактирай ... явно си допуснал някъде там грешка ... защото аз съм го правил и нямаше проблем ...
Малее пич недумай бре. 1 час го мотам тоя код накрая се потих като кон и едвам го направих ...

Аз съм го слагал за 15 минути и без почти никакви проблеми. Обаче имаше само 1 проблем, разстоянието между картинките... :)

Мани немаше 15 мин ...
П.П. Ако почна на ново само този файл? Дали ще се оправи?

Аз се опитвам да намеря мода за скайп от дата.бг форума обаче нещо не мога ... :( ... това е най-добрия скайп мод за мен

Обаче явно от сял заявката сега немога да изтрия полето от профила ... трябва да почвам нов форум :!: :!:

Back
Горе