Проблем със страница(WP)

jefriii

Registered
значи във индекса всичко си е наред тои в другите е така но на мен ми е проблем като се натисне в категория показва всичко освен картинката това донякъде ме устройва но можете ли да ми направите като се посучи на името да се появява картинката тя е със стойност "Thumbnail" .

Код:
<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post clearfix">
				<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
				<div class="meta clearfix">
					<span class="post-author icon">Posted by <?php the_author() ?></span> <span class="comment-post icon"><?php comments_number('No Commented','one Commented','% Commented'); ?></span> <span class="date-post icon"><?php the_time('F j Y') ?></span><br />
					<span class="categories-post icon">Categorized Under: <?php the_category(', ') ?></span>
				</div>

така си и помислих че никой няма да схване значи имам галерия която показва последните 20 филма с картинки за да добавя там филма тряя отдолу където е въвеждане на потребителско поле при стойност да въведа thumbnail и линка да картинката.тва е за после ето го и проблема когато натисна на дадена категория изкарва статиите без картинката която си е баш във статията тва си е от сайата тема аз искам при посочването на дадена статия на името и да изкарва картинка която ще се извлече със thumbnail тък като там ще я има във галерията !

според мен трябва да пренапишеш плъг-ина или да го редактираш

впрочем и аз имам нужда от нещо такова, подобно на твоето...

Back
Горе