Проблем с Възстановяване на БД

roskata

Registered
Здравейте имам проблем с възстановяване на БД.Ето какво ми дава като се опитам да инпортна старата БД:

А в SQL-a 1062 ред ми е:

INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('168', '7290b47e0c', '', 'Щом си казал xixixi Когато кажеш, ама ти идваш xixixi :ppp:
Чесно казано не виждам нищо не редно в този ред.Пък ако някой има желание да удари едно рамо скайпа ми е: d3lux4o0o Да може да дам още част от SQL-a. :oops: Благодаря!

Пробвай през phpMyAdmin. Ако и там не става пиши на фирмата, където ти е хостинга какъв е проблема и да ти възстановят те БД. Преди няколко месеца се опитвах да си възстановя БД и ми даваше всевъзможни грешки, но щом ми я сложиха те тръгна. :wink:

edit: Това целия ред ли е? Мисля, че трабва да има още. Най-малкото затваряща скоба и кавичка:
INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('168', '7290b47e0c', '', 'Щом си казал xixixi Когато кажеш, ама ти идваш xixixi :ppp:')

Чесно назано не мога да разбера и аз какво става. :D На някой места всичко е затворено на, някой няма );.

Edit: Сега като затворих реда ми дава доста повече грешки. :D

прецакан ти е енкодинга на файла вероятно
пробвай през някой редактор да смениш енкодинга на UTF-8 (но си запази и копие :))

misho каза:
През phpMyAdmin пробвя ли? Има ли промяна?
Дам, аз от там пробвам,че като инпортна през Admin Panela то не създава всички таблици, и се прецаква форума.За това си тествам през phpMyAdmin ... ама нещо не става.Дали може да е от някой модове, които инсталирах. :)

alex95_bg_2 каза:
пробвай през някой редактор да смениш енкодинга на UTF-8 (но си запази и копие :))
Как по-точно да го сменя? С Notepad++ съм. :)

roskata каза:
alex95_bg_2 каза:
Как по-точно да го сменя? С Notepad++ съм. :)
От менюто Оформление. :wink:

Back
Горе