Проблем с Редактиране

Wizard

Registered
Интересуваме дали някой може да ми каже как мога да забраня Редактирането на статии от юзери след определено време или направо да го забраня това?

С някаква CMS (Content Managin System) ли си? И ако да може да кажеш с каква, за да разберем за какво става на въпрос?

roskata каза:
С някаква CMS (Content Managin System) ли си? И ако да може да кажеш с каква, за да разберем за какво става на въпрос?

За пхпББ пита.
Подразбира се по форума. :)

Да, за phpBB2 става дума.
Интересуваме дали има някаква опция за това да не могат юзерите да си променат мненията, След определено време или дата, или направо да премахна по някакъв начин възможността за редакция.
Мерси за съдействието!

Моля някой, ако знае, нека да ми каже, защото много ми е важно.
Предварително Благодаря!

Администраторски панел > Форуми > Права > Сложни настройки > Промяна > Админи

Дано това искаше :?

Мисля, че не е искал това.

Влезте в админ панела => Избираш Права, които се намират под Форуми => Избираш дадения раздел => Даваш на Сложни настройките => И там ще видиш всичко => Виждане на раздела, от кой да се вижда, Четене => От кой може да се чете, Писани - От кой може да се пише в раздела => Отговаряне => В темите кой може да отговаря => Промяна => Кой може да променя мнения (Собствените) => Изтриване => Кой може да изтрива мнения (Собствените) => Важна тема => Кой може да слага важна тема => СЪОБЩЕНИЯ => Кой може да слага тема като съобщения => Гласуване => Кой може да гласува в дадена анкета => Анкета => Кой може да пуска анкета.

Да, E398, мисля, че това е насторойката! Благодаря ти! Давам ти точка за помоща ти!

Back
Горе