Проблем с Търсачката - Втора част

Marik

Registered
Код:
<?php
$flag=0;
$dir="animes/";
if(isset($_POST['searched'])) {
foreach(glob($dir."$format") as $file) {
if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) {
echo "<table border=1.5><tr><td width=\"175\" style=\"border:solid 1px #3D3D3D\">";
echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n");   
echo "</td></tr></table>";
echo "<td width='5%'>";
echo "</td></tr>";
$file)."</a> <br/>\n");
$flag+=1;
}
}
if($flag==false) {
echo("<h3>Много съжалявам но няма намерен файл с това име </h3> <h1> "$searched"

</h1>");
}
}
?>

Проблемът е , че като извежда като резултат повече от едно нещо и не е дно под друго а някакво се размазва и просто незнам някакви идеи :!:
 

Admin

Registered
HTML кода който се генерира е меко казно "грешен".
НЯма как да не се размаже и е чудно, че въобще се вижда нещо.
Дай да водя едно демо.
 

Marik

Registered
admin каза:
HTML кода който се генерира е меко казно "грешен".
НЯма как да не се размаже и е чудно, че въобще се вижда нещо.
Дай да водя едно демо.


Е в момента нямам демо можели да го преправиш правиелно докато сложа демото или ти трябва демо :p

Целта на скрипта е да извежда резултатите в някаква таблица едно под друго :roll:
истинския скрипт е писан в тая тема
http://web-tourist.net//forum/viewtopic.php?t=2794&highlight=
 

nvidia

Registered
Ми аз не мога да разбера от тук какво точно искаш да постигнеш ама ще пробвам.

<?php
$flag=0;
$dir="animes/";
if(isset($_POST['searched'])) {
foreach(glob($dir."$format") as $file) {
if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) {
echo "<table border=1.5><tr><td width=\"175\" style=\"border:solid 1px #3D3D3D\"> <td><tr>";
echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "",$file)."</a>");
echo "</td></tr></table>";
$flag+=1;
}
}
if($flag==false) {
echo("<h3>Много съжалявам но няма намерен файл с това име </h3> <h1> "$searched"

</h1>");
}
}
?>


Другия вариянт е така:
<?php
$flag=0;
$dir="animes/";
if(isset($_POST['searched'])) {
foreach(glob($dir."$format") as $file) {
if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) {
echo "<table border=1.5><tr><td width=\"175\" style=\"border:solid 1px #3D3D3D\">";
echo"<tr><td><a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n";
echo "</td>";
echo "<td width='5%'>".$file."</a> </td></tr></table><br/>";
$flag+=1;
}
}
if($flag==false) {
echo("<h3>Много съжалявам но няма намерен файл с това име </h3> <h1> "$searched"

</h1>");
}
}
?>


Не схващам много какво става и какво как точно искаш да го показва.
 

Горе