Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
еми най - доброто което може да направиш е да сложиш нови файлове :?:iwanov каза:Последно съм сложил два банера. Модове отдавна не съм слагал по форума. :wink:
Мисля че е от тъпя банер на неоген.бгdjvato каза:] еми най - доброто което може да направиш е да сложиш нови файлове :?:
няма да стане ... след като ми излезна промених всичко както беше и пак не стана обнових файловете и стана а съм 100% сигурен , че съм променил гледах урока 120 пъти и го видях , че всичко съм направил както трябва а това все още така си беше :?:porostorm каза:махни го и пробвай де, какво толкова
кой се е оплел? как помогна с това "сам се оплете..." какво имаш в предвид?SuX каза:сам се оплете..
еми човек ... много малко хора са усъзнали , че IB е много по добър от phpbb и не за друго ами хората са го направили платен ... просто phpbb донякъде си е една бъгавщина :?:porostorm каза:кой се е оплел? как помогна с това "сам се оплете..." какво имаш в предвид?SuX каза:сам се оплете..