T terorr Registered 3 Май 2009 #1 Значи пробвах сичко от phpmyadmin от контролният панел да си върна бекъпа на форума но нестава дава ми грешка за някаквъ итаблици.
Значи пробвах сичко от phpmyadmin от контролният панел да си върна бекъпа на форума но нестава дава ми грешка за някаквъ итаблици.
A Arsenal Registered 3 Май 2009 #3 Колко ти е базата данни? Но от phpmyadmin селектираш вида на бекъпа и трябва да стане.
A Arsenal Registered 3 Май 2009 #5 Само като идея ти го казвам инсталирай наново форума и опитай пак и през двете места. Аз имах проблем с phpbb2 като местих от един хост на друг и през контролния панел не стана бекъпа, само през phpmyadmin.
Само като идея ти го казвам инсталирай наново форума и опитай пак и през двете места. Аз имах проблем с phpbb2 като местих от един хост на друг и през контролния панел не стана бекъпа, само през phpmyadmin.
T terorr Registered 4 Май 2009 #6 Може да не ми повярвате но 3 пъти преинсталирвах форума и се опитвах да кача бекъпа но нестава
A Arsenal Registered 4 Май 2009 #7 Тогава пиши на suport на хоста с проблема и ги помоли да разгледат цялата ти конфигурация. Дай им юзерите и парола за панела.
Тогава пиши на suport на хоста с проблема и ги помоли да разгледат цялата ти конфигурация. Дай им юзерите и парола за панела.