ivo_ivanov
Registered
Здравейте хора ами искам да споделя с вас пробле ма си.Значи ситуацията е следната на кой комп и да седна ще ми се появи вирус значи на новия ми комп ми се появи вирус които ми прецакваше всичко на компа не можех да мурдам мишката около 5 мин след вклиучване на компа прецакваше ми страшно много нета не можех да влизам в интернет страници нито в скайп и ако го бях оставил още малко щеше да започне да ми гори частите на компютъра и тогава бях с нод32 най скапаната антивирусна която не става и за боклук даже и форматирах и преинсталирах Уиндолс.А сега съм на стария ми комп понеже новия неска вечерта ще имам на него,та въпроса е че и тук ми се появи вирус значи попринцип още от началото беше със нод32 и той пак нищо не свърши и се опитах да изтегля AVG и Norton но на всеки фаил които и да изтегля(говоря за програми)при стартиране на инсталация ми изписва следното нещо:
кажете какво да праа че накрая ще взема да се ядосам и този ще го преинсталирам.Благодаря за търпението
кажете какво да праа че накрая ще взема да се ядосам и този ще го преинсталирам.Благодаря за търпението