Проблем с вирусите ?

ivo_ivanov

Registered
Здравейте хора ами искам да споделя с вас пробле ма си.Значи ситуацията е следната на кой комп и да седна ще ми се появи вирус значи на новия ми комп ми се появи вирус които ми прецакваше всичко на компа не можех да мурдам мишката около 5 мин след вклиучване на компа прецакваше ми страшно много нета не можех да влизам в интернет страници нито в скайп и ако го бях оставил още малко щеше да започне да ми гори частите на компютъра и тогава бях с нод32 най скапаната антивирусна която не става и за боклук даже и форматирах и преинсталирах Уиндолс.А сега съм на стария ми комп понеже новия неска вечерта ще имам на него,та въпроса е че и тук ми се появи вирус значи попринцип още от началото беше със нод32 и той пак нищо не свърши и се опитах да изтегля AVG и Norton но на всеки фаил които и да изтегля(говоря за програми)при стартиране на инсталация ми изписва следното нещо:
i161661846_66751_3.jpg

кажете какво да праа че накрая ще взема да се ядосам и този ще го преинсталирам.Благодаря за търпението :D

Картинката не се отваря.

Но като те слушам изглежда сериозно. Можеш ли да влизаш под сеив мод? Да пуснеш един avast?

Ами днес със 300 зора инсталнах AVG която ми откри един вирус и не ми каза нищо компа след това ама след около 2 часа пише че имам друг вирус и си викам ааа тая неа да я бъде влезнах в замунда и пак с 300 зора изтеглих и инсталирах"PandaTitanium 2006 Antivirus + AntiSpyware"
и за сега нямам никакви вируси иначе по едно време започна да ми изписва че вируса е в такава фаза че ми намаля така казано ресурсите на компа с 50 % т.е. не мога да използвам тези ресурси и ми намаля с 70% мощноста на интернета и след това теглех с около от 12-30 максимум КБ в сек :D :D както и да е ако пак се появи ще ви уведомя в тази тема.

Back
Горе