Проблем с вирус

miro91

Registered
Значи преди два три дена си преинсталирах Windowsa и след преинсталацията се появи този проблем. Значи компа не го натоварвам много много работи си нормално но изведнъж ми излиза това съобщение и се ресва компа след 1 мин. Ето вижте кажете как да го оправя. Аз мисля да преинсталирам наново.
error.jpg

Това е lsass.exe . Даваш десен бутон на My Comp >> Menage >> Serves and Application>>Servises>>Remote Procedure Call и там цъкаш на Recovery и даваш вместо Рестарт да е Take no Action.

И то какво излиза че това е от xampa ли ?? Ама при мен има две такива и като гги отворя показва че използват други файлове сега пак ша са ресни компа.

От какво ли не може да се хване . Е горе дето ти написах ще го стопираш да не ти рестартира компютъра.

miro91 каза:
И то какво излиза че това е от xampa ли ??
Не.
Това е червей.Спокойтно не се паникюсвай.
Когато бях на Луковит нет, имаше от време на време пуснат от Луковиждени червей, и както вигаги все на мене се лепеше.
http://85.11.150.2/antivirus.htm
Прочети това.

index каза:
miro91 каза:
Не.
Когато бях на Луковит нет, имаше от време на време пуснат от Луковиждени червей, и както вигаги все на мене се лепеше.
Прочети това.
Аз съм с AVG сканирах преди това файла и няма вируси нито червей. И сега ми казваш че е червей. А сега като прочетох това си отговорих на един въпрос преди два месеца платих трафик 1000 мб и мислех че ша стигнат. Да ама не пуснах още 1000 за нищо се въртеше трафика.
И кажете как да го оправя.

miro91 каза:
index каза:
miro91 каза:
Не.
Прочети това.
Аз съм с AVG сканирах преди това файла и няма вируси нито червей. И сега ми казваш че е червей. А сега като прочетох това си отговорих на един въпрос преди два месеца платих трафик 1000 мб и мислех че ша стигнат. Да ама не пуснах още 1000 за нищо се въртеше трафика.
И кажете как да го оправя.
Хмм и аз сега съм а АВГ-то да пробвам.НА туриста немога да вида 54 резултата от търсачката ми.
Като нищо и аз съм го лепнал.

И добре никой ли не знае как да оправя проблема да не са ресва. Направих това което каза virosh
Това е lsass.exe . Даваш десен бутон на My Comp >> Menage >> Serves and Application>>Servises>>Remote Procedure Call и там цъкаш на Recovery и даваш вместо Рестарт да е Take no Action.
Обаче при мен има две такива Remote Procedure Call и на двете дадох take on action и сега ще видя дали пак ша са ресва. Трябва да видя дали има ефект от това ако се е оправило е не се ресва virosh получава точката. Ще почакам няколко часа. И спокойно няма да забравя да ти дам точката.

Няма да се ресне компа ти , аз съм го хващал над 200 пъти , всеки път така съм го стопирал до формат.

Преди тука няколко човека бяха на писали код който правеше точно това.Изписва съощене и брой от 60 назад и след 0-та се реска.
Гасеше се с "-а" в конзолата.Пробвай и ти.Ако ли не , изтегли си свесен AntiViros и пусни да сканира през Safe Moda.

Това преди време ставаше от един черви! Логиката му беше супер просто но нито една анти вирусна не го хващаше! Тогава Microsoft написаха кръпка заради него. Ти инсталираш ли си windows-ките ъпдаити, защото ако не го правиш горещо ти го препоръчвам да почнеш!
Инъче спирането става като влезеш в cmd пишеш shutdown -a и се прекъсва процеса на рестарт! :?:

crazy_dog каза:
Това преди време ставаше от един черви! Логиката му беше супер просто но нито една анти вирусна не го хващаше! Тогава Microsoft написаха кръпка заради него. Ти инсталираш ли си windows-ките ъпдаити, защото ако не го правиш горещо ти го препоръчвам да почнеш!
Инъче спирането става като влезеш в cmd пишеш shutdown -a и се прекъсва процеса на рестарт! :?:
Запомнил съм само -а-то :)
а от каде мога да се сдобия с него или негов брат?

Индекс искаш такъв червей ли ? аз мога да ти дам но по късно и да ти кажа точно как става , защото това не е вирус затова не го хаваща антивируса . После ще ти напища скрипта за него и ще ти го дам . :)

Back
Горе