Проблем с изключване на компа

oXteR

Registered
Имам проблем с изключване на компа слет като го изклуча от "Start Menu" и премине процесите изклучва за 1 сек и веднага пак се включва

HELP :shock:

Наистина е много странно. Опитай да инсталираш друг уиндоус и, ако не стане води на сервиз компа. :?:

Мисля че е от дъното защото има 5 копчета на дъното който са вклучени а когато го купих мисля че едното беше изл :cry:

5 Включени копчета :shock: я поясни какви са тези копчета.!?

Да, и на мен ми е много интересно да разбера какво са тези копчета по дъното! Защото за такова нещо не съм чувал! :idea:

Toва е доста опасно.Както ти казах в мИРК провери кабелите и захранването.Почисти го. Дай му един мемтест.Намери книжка и виж за какво са тези копчета на дъното.

Така доколкото разбрах ти се ресва компа сам. Провери си копчето за включване, може да дава на късо (на мен ми е се е получавало). Друг вариант е да прегрява и най-вероятно е от това, защото онази вечер ми се прецака вентилатора на процесора и той прегря и така не можеше да се изключи и се включваше сам :)

oXteR каза:
Ако дава на късо как моа да го оправя :idea:
Ти ни кажи ако дава на кусо каде го дава.Има много варианти да го отстраниш,но някой няма да можеш......и ако неможеш по-добре да не се опитвай!!!!!
(в памет на първото ми захранване)

oXteR каза:
Ако дава на късо как моа да го оправя :idea:
Отваряш си компа и гледаш бутоните за power и rese, проследяваш ги до дъното и, ако правят късо сменяш. Ако искаш пък ги махни и 2та кабела и дай на късо с отверка за да запали компа и ще си 100% сигорен дали кабелите са добре. Просто махаш кабела и съединяваш 2те пинчета с отверка.

Няма как да отворя кутията защото копчетата за рес и вкл ми са горе на дръжката :?

Все някак се отваря бе човек. Нали са сложени по някакъв начин :)
Иначе късо може да дава откъм копчето или откъм дъното :)

Няма как щото всичко се държи на цялата кутия и трябва да се разглоби :cry:

Слагай снимки на съндъка. Няма как да не се отваря.
Е то има и краен вариант за отваряне ама не е пропарачителен. :)

Back
Горе