R rusi_mc Registered 11 Февруари 2007 #1 ето до къде стигнах...какво да правя сега ?!!?!? Screen1 Screen2
L LiRiX Registered 11 Февруари 2007 #2 Цъкни на отметка и дай некс. Пита те дали искаш да инсталираш драйвърите от сега
V vladislav Registered 12 Февруари 2007 #3 Защо шъобще си отишъл до тази стъпка Load Driver нчма нувда да го правош. Ако искаш да си правиш нови дялове трябва да стартираш инсталацията не през Windows аз нямах никъкъв проблем с инсталацияата и сега си върви префектно Вистата
Защо шъобще си отишъл до тази стъпка Load Driver нчма нувда да го правош. Ако искаш да си правиш нови дялове трябва да стартираш инсталацията не през Windows аз нямах никъкъв проблем с инсталацияата и сега си върви префектно Вистата
R rusi_mc Registered 12 Февруари 2007 #4 оправих се,но немога да си наглася интернета...използвам boardband кънекшън ако може да ми кажете как се инсталира такава връзка.
оправих се,но немога да си наглася интернета...използвам boardband кънекшън ако може да ми кажете как се инсталира такава връзка.
V vladislav Registered 12 Февруари 2007 #5 ми нойя интернет си тръгна автоматично инаюе там някъде в welcome center-а има connect to the internet и от там се прави попринцип
ми нойя интернет си тръгна автоматично инаюе там някъде в welcome center-а има connect to the internet и от там се прави попринцип