Проблем с инсталирането на тракер

viko92

Registered
Значи качвам си тракера с FTP на безплатен хост в 100webspace.net
И кога му влизам в папката ми се показва това

my.php

ПЛС ХЕЛП

viko92 каза:
Значи качвам си тракера с FTP на безплатен хост в 100webspace.net
И кога му влизам в папката ми се показва това

my.php

ПЛС ХЕЛП

то си пише
тракера неможе да се свърже с mysql
провери как стоят нещата с база данни-те и дали всичко е вярно
качил ли си SQL-а

ето тук е обяснено как се инсталира тракера

пп по добре си избери някои друг тракер защото този тракер е доста бъгав

hackeraburkov каза:
Зада имате свои собствен тракер ви трябва apache,php,MySQL,php,MyAdmin няма зависимост от версиите им на всичко ще ви тръгне!Ще пропъсна тяхното инсталиране и конфигориране и направо започваме с тракера.Ще ви предпоръча един Тракер които може да го свалите от TУК поселе го разархервирате в root директорията.1.Отивате в папката windows която се намира в c:/ и търсите php.ini в него трябва да немерите всичко свързано с error което е активно демек (ON) и трябва да го напрафите не активно демек (OFF)след това му давате save и затваряте php.ini.
2.отваряте phpMyAdmin и правите нова база за дани демек (tоrrеnt).След създаването натискате от горе SQL после Browse и показвате фаила database.sql които се намира в root директорията на апача и давате "ок" и отдоло натискате бутона Изпълнение и дотук сте готови.
3.След това отивате в root директорията на апача и отваряте папката include в нея има фаил на име config.php него го отворете с WordPad и променте това
Код:
$dbhost = "localhost";  -localhost може да остане ако жие до хоствате на ващо PC ако ли не трябва да напишете самия хост 
$dbuser = "име";   -Потребителското ви име на MySQL
$dbpass = "парола";       -Потребителската парола на MySQL
$database = "tоrrеnt"; - щишете базата дани която я създадохте в mySQL
//Tracker's name
$SITENAME="Име"; - Пишете името на Тракера 
//Tracker's Base URL
$BASEURL="http://localhost/tоrrеnt";   - показвате на тракера от кои адрес ще се свързват самите торенти!
//Tracker's email (owner email)
$SITEEMAIL="hackeraburkov@globallan.net";  - и маила на самия тракер!
Сега Тракера вече работи
4.Следва регистрация в тракера
5.Отваряте phpMyAdmin после отваряте базата дани на тракера натискате на users то се намира от лявата страна.Като се отвори най-отгоре има бутон Прелистване него го натиснете.След като ви се отвори трябва да видите ващо име на регистрацията от тракера и пред него има едно малко моливче което ще рече edit натиснете го,и след това намирате полето id_level което от страи поше че е 2 вие го променете на 8 зада бъдете в Тракера "Owner" и стова се свършва с инсталирането на Тракера.

viko92 каза:
ок мерси ще видя дали ще стане ама малко по късно

ок виж ако нещо не ти е ясно питай
пп даже ако изкаш може да направя едно видео урокче как да го инсталнеш

viko92 каза:
а леле това ако го направиш цял живот ще съм ти благодаре :)

ето линк http://worldbg.info/btitracker/

пп в момента още го качва след 3 мин ще го е качило

edit:
вече е качен

значи на мене ми казаха че може да подкарам тракера на безплатен хост без тези програми вярно ли е това защото нещо не разбрах ти даде урока ако си на localhost а аз искам на сайт да не е на моя комп

viko92 каза:
значи на мене ми казаха че може да подкарам тракера на безплатен хост без тези програми вярно ли е това защото нещо не разбрах ти даде урока ако си на localhost а аз искам на сайт да не е на моя комп

да може да се подкара
няма никакъв проблем

само трябва да промениш и този ред в config-a

$BASEURL="http://localhost"; // пишеш URL адреса на тракера

Back
Горе