Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
viko92 каза:Значи качвам си тракера с FTP на безплатен хост в 100webspace.net
И кога му влизам в папката ми се показва това
ПЛС ХЕЛП
ето от това идва провлемаviko92 каза:ами начинаещ съм и освен да кача тракера нищо друго не съм направил
hackeraburkov каза:Зада имате свои собствен тракер ви трябва apache,php,MySQL,php,MyAdmin няма зависимост от версиите им на всичко ще ви тръгне!Ще пропъсна тяхното инсталиране и конфигориране и направо започваме с тракера.Ще ви предпоръча един Тракер които може да го свалите от TУК поселе го разархервирате в root директорията.1.Отивате в папката windows която се намира в c:/ и търсите php.ini в него трябва да немерите всичко свързано с error което е активно демек (ON) и трябва да го напрафите не активно демек (OFF)след това му давате save и затваряте php.ini.
2.отваряте phpMyAdmin и правите нова база за дани демек (tоrrеnt).След създаването натискате от горе SQL после Browse и показвате фаила database.sql които се намира в root директорията на апача и давате "ок" и отдоло натискате бутона Изпълнение и дотук сте готови.
3.След това отивате в root директорията на апача и отваряте папката include в нея има фаил на име config.php него го отворете с WordPad и променте товаСега Тракера вече работиКод:$dbhost = "localhost"; -localhost може да остане ако жие до хоствате на ващо PC ако ли не трябва да напишете самия хост $dbuser = "име"; -Потребителското ви име на MySQL $dbpass = "парола"; -Потребителската парола на MySQL $database = "tоrrеnt"; - щишете базата дани която я създадохте в mySQL //Tracker's name $SITENAME="Име"; - Пишете името на Тракера //Tracker's Base URL $BASEURL="http://localhost/tоrrеnt"; - показвате на тракера от кои адрес ще се свързват самите торенти! //Tracker's email (owner email) $SITEEMAIL="hackeraburkov@globallan.net"; - и маила на самия тракер!
4.Следва регистрация в тракера
5.Отваряте phpMyAdmin после отваряте базата дани на тракера натискате на users то се намира от лявата страна.Като се отвори най-отгоре има бутон Прелистване него го натиснете.След като ви се отвори трябва да видите ващо име на регистрацията от тракера и пред него има едно малко моливче което ще рече edit натиснете го,и след това намирате полето id_level което от страи поше че е 2 вие го променете на 8 зада бъдете в Тракера "Owner" и стова се свършва с инсталирането на Тракера.
viko92 каза:ок мерси ще видя дали ще стане ама малко по късно
viko92 каза:а леле това ако го направиш цял живот ще съм ти благодаре
viko92 каза:значи на мене ми казаха че може да подкарам тракера на безплатен хост без тези програми вярно ли е това защото нещо не разбрах ти даде урока ако си на localhost а аз искам на сайт да не е на моя комп
viko92 каза:ае да си кажеш скайпа плс