Проблем с интернет радио

Goduser

Registered
Здравейте ,

Спешно се нуждая от помощ.Имам няколко въпроса и се надявам тук да намеря отговорите им.Ето ги и тях:

1.Подкарал сам моето радио с Icecast2 Win32 + SAM Broadcaster v.3 , и искам да мога да направя следните неща :

*Да пуска реклами не точно като реклами , а нещо от сорта на " Вие слушате еди кое си радио " .. това да става през три песни постоянно ... , като примерно ще има 8 различни реклами .. и да избира една от тях и да я пуска през три песни ..
Това беше едното другото е :
*Как да направя така , че онлайн заявките да могат да се пускат в интернет точно в определен час примерно от 20:00 до 22:00 ч. а през другото , да казва , че заявките са позволени само от 20:00 до 22:00 ч.
И последният ми въпрос:
*SAM Broadcaster и Icecast2 са пуснати от моя компютър , как може примерно друго момче да бъде водещ , т.е то да говори по микрофона и сигнала пак да минава през SAM Broadcaster.

Това бяха моите въпроси.Благодаря предварително на всички.Надявам се да намеря отговорите при вас.

По третия вапрс мисля че като пуснеш сървара.Това момче което искаш да говори по микрофона просто ще трябва да се свърже към сървара ти със Сам - а си и така нататак.
Но несам сигурен, наи доре експериментираи
УСПЕХ :?:

даваш му адреса на сървара , порт , потребител и парола
Както ти се сварзваш.

Ти май никво понятие си нямаш от тия работи просто пишеш ейтака да се намираш на работа. ( НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ )

Прав си нямам кои знае какво понятие , аз си бях направил радио но сас shoutcast и знам че зада се сваржеш ти трябва адрес на сървара , потребител и парола.Затова ти казах да пробваш по този начин.

Дано някои ти помогне повече.
УСПЕХ :?:

Относно въпросата ти с рекламите бих ти предложил да си ги вмъкнеш в Enqueue list в Winampa ;)

liberal каза:
Относно въпросата ти с рекламите бих ти предложил да си ги вмъкнеш в Enqueue list в Winampa ;)

Баце , аз winamp-a изобщо не го ползвам за това написах SAM Broadcaster ..

може и по лесно
Код:
<ASX version = "3.0">
<ENTRY>
<TITLE>Christmas Song</TITLE>
<AUTHOR>S7!F!</AUTHOR>
<COPYRIGHT>stifi.no-ip.info</COPYRIGHT>
<REF HREF = "http://stifi.no-ip.info:8000/listen.pls" />
</ENTRY></ASX>

и така го пускаш в BS-то или winamp-a

Stifi каза:
може и по лесно
Код:
<ASX version = "3.0">
<ENTRY>
<TITLE>Christmas Song</TITLE>
<AUTHOR>S7!F!</AUTHOR>
<COPYRIGHT>stifi.no-ip.info</COPYRIGHT>
<REF HREF = "http://stifi.no-ip.info:8000/listen.pls" />
</ENTRY></ASX>

и така го пускаш в BS-то или winamp-a

и това къква работа ще върши ?

Значи относно това с рекламите ти или така наречените джингли. Първо си правиш една категория в Music, примерно Hits. Там си слагаш музиката, която искаш да се върти през цялото ти време, т. е. официалната ти плейлиста.

Hits.jpg

След това в категорията Jingles си добаваш джингълите или както ги нарекохте по-горе рекламите, но това са си чисти джингли. Както и да е това е друга тема.

Jingles.jpg

Така, до тук направи вече музика и джинглите сега остава и да се завъртят. Първо отиваш в:

Config --> Playlist Rotation Rules --> Configure

PRR.jpg

След това добавяш Category и си избираш по-горната категория Hits, която направихме. Като кликнеш на Category баче има разни опции. Примерно има една отметка Enforce playlist rotation rules, това са едни правила които по-късно ще ти ги обясня, ако искаш да не ти се повтарят песните просто я слагай. Иначе от точките долу ти препоръчвам да ползваш Random. Това вече ти ще си го разцъкш малко. Така добавяш 3 пъти Hits

Add-Hits.jpg

След като си добавил вече 3 пъти Hits е време да добавиш и веднъж Jingles. ТУК ВНИМАВАЙ! Махаш отметката на Enforce Playlist Rotation rules, защото ще се обърка програта.

Add-Jingles.jpg

Ето и как трябва да изглежда в краен случай това което си правил до тук:

Playlist.jpg

Имаш възможност да си го Save като файл това нещо и ако ти се прецака програмата просто да си го заредиш после. Кликаш OK и те връща в предния прозорец, там най-горе са тези Playlist Rotation Ruls и можеш да си ги поразгледаш. Даваш и там ОК. После от менюто File кликаш на Save Configuration. Последното което е трябва да пуснеш програмата на Auto DJ.

Auto-DJ.jpg

Еи тва е човека +1 !! .. Незнам дали ще стане надявам се да стане , но е много важен жеста , че си ми отделил толкова много време !!! / само ако ме добавиш в скайп ivailo9191 или ми кажеш скайп аз да те добавя.. ще стане чудесно !!!

Back
Горе