Проблем с компа ми

qkonet

Registered
Здравейте свалих си photoshop и исках да го инстална и като започва инсталацията ми излиза едно прозорче дето пиши: На сегашния потребител не е позволено да инсталира приложения така е и при всички програми и при picasa ми изписва същото.Как да го оправя .

Благодаря ви предварително.

Това значи, че нямаш администраторски права! Влез в системата като администратор или задаи на сегашният си акаунт такива права и всички ще се оправи!

А може ли малко по-точно как да ги задам правата.

С каква операционна система си? Ако си на Vista на дадената програма като натиснеш с десен бутон има една опция "Run as administrator".

с Windows Xp сам ако искаш дай скайп с Team Viewer да ми ги настройш иначе се помачих да направя нещо и на акаунта ми пише Computer Administator но като инсталирам програма пак ми си изписва същия проблем

Щом си с WindowsXP и щом си администратор на компютъра щракни върху файла които ти прави проблем с десен бутон. От менюто избери "Run as...".
От прозореца които ще ти се отвори махни отметката на " Protect my computer and data ..... " и даи OK. Ако не и така не стане пробваи от същият прозорец доло да си настрой акаунда с които влизаш в системата и ако имаш парола да я въведеш.
Успех!

crazy_dog каза:
Щом си с WindowsXP и щом си администратор на компютъра щракни върху файла които ти прави проблем с десен бутон. От менюто избери "Run as...".
От прозореца които ще ти се отвори махни отметката на " Protect my computer and data ..... " и даи OK. Ако не и така не стане пробваи от същият прозорец доло да си настрой акаунда с които влизаш в системата и ако имаш парола да я въведеш.
Успех!

Е брао на тебе напрайх го най-накрая 1+

Back
Горе